📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak dla mnie trochę za krótkie to zapętlone gówno
Przecież powiedziala:per favore.
Ma ktoś link do wersji 10h ?
I will wear you like a condom.
Trzeba być debilem żeby nie zrozumieć że to jest jakaś opiekunka nagrana ukrytą kamerą. chuja ma wspólnego z wychowaniem. Bierze kasę i się nie nadaje do roboty - ot co.
ty zes kurwa ukryta kamere kiedys widzial xddddddddd
Wy żeście obaj kamery ukryte widzieli.... xD
andysofuckingbrandy napisał/a:
Trzeba być debilem żeby nie zrozumieć że to jest jakaś opiekunka nagrana ukrytą kamerą. chuja ma wspólnego z wychowaniem. Bierze kasę i się nie nadaje do roboty - ot co.
chorym napisał/a:
ty zes kurwa ukryta kamere kiedys widzial xddddddddd
Caramon napisał/a:
Wy żeście obaj kamery ukryte widzieli.... xD
Wy chuja nie kamery ukryte widzieliście
Jak można je zobaczyć jak są ukryte??
Jak ktoś je widział to już nie są ukryte
Małpy lepiej traktują swoje młode.
krasnal_hałabała napisał/a:
Małpy lepiej traktują swoje młode.
*afroamerykanie, rasisto.
Ale gościuo czym ty pierdolisz. Rusza sie kamera na początku? Rusza. Pozniej jest stabilizacja obrazu, i na sstdpnie chwile pozniej w kadrze pojawia sie gwiazda. Kurwa szybko zaszla, a dzieciak przy porodzie rozjebal pizde tak, ze skonczyło sie marzenie o byciu laską gangusa, bo nikt tam nie bedzie mkeszal w wiadrze. On sobie znalazl nową ciasna do ruchania i sie teraz na dziecko wyżywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów