Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a obeznana w sztuce 8 latka też ma swoje atuty (musiałem
lepiej jak dziecko wie, co to sex, niż w wieku 15 lat jest już matką
a obeznana w sztuce 8 latka też ma swoje atuty (musiałem
Ty pedofilu jebany, policja już jedzie.
lepiej jak dziecko wie, co to sex, niż w wieku 15 lat jest już matką
Z moich obserwacji bliższych i dalszych znajomych wynika, że przedwczesnymi rodzicami zostają zazwyczaj osoby, które wywodzą się z rodzin, gdzie seks nie jest tematem tabu (liberalne obyczajowo lub po prostu patola). Dziecku naopowiadasz różnych "pikantnych" rzeczy, to będzie chciało bardzo szybko spróbować. A że prezerwatywa nie daje 100% skuteczności, to o wpadkę bardzo łatwo, jeśli taka młodociana osoba w tym zasmakuje, a rodzice zamiast zastosować areszt domowy, jeszcze doradzają jaki lubrykant wybrać.
Zresztą celem tego norweskiego programu jest zwiększenie dzietności, jak ta dupa na końcu powiedziała.
Z moich obserwacji bliższych i dalszych znajomych wynika, że przedwczesnymi rodzicami zostają zazwyczaj osoby, które wywodzą się z rodzin, gdzie seks nie jest tematem tabu (liberalne obyczajowo lub po prostu patola). Dziecku naopowiadasz różnych "pikantnych" rzeczy, to będzie chciało bardzo szybko spróbować. A że prezerwatywa nie daje 100% skuteczności, to o wpadkę bardzo łatwo, jeśli taka młodociana osoba w tym zasmakuje, a rodzice zamiast zastosować areszt domowy, jeszcze doradzają jaki lubrykant wybrać.
Zresztą celem tego norweskiego programu jest zwiększenie dzietności, jak ta dupa na końcu powiedziała.
To anecdata nie mający pokrycia w rzeczywistości.
Według wszelkich badań najczęściej przerywania niechcianych ciąży dokonują kobiety o poglądach prawicowych i praktykujących religijnie, mniej o centrowych, najmniej o lewicowych (badania CBOSu 2013), w skali międzynarodowej jest to jeszcze mocniejsze, najmniej niechcianych ciąż jest w krajach socjaldemokratycznych takich jak Szwecja czy Norwegia gdzie edukacja seksualna funkcjonuje na wysokim poziomie, a najwięcej w państwach konserwatywnych typu Polska, Ukraina czy Rosja.
Jednym z najczęstszych powodów niechcianej ciąży jest nieznajomość lub nieumiejętność stosowania antykoncepcji.
Edukacja seksualna to bardzo dobry pomysł i jedyne skuteczne rozwiązanie obniżania ilości niechcianych ciąży, ale tępe prawactwo zawsze zaczyna pierdolić jak chce kościół, że nie wolno bo grzech.
Przypomnę tylko, że 10 lat to 2 podstawówki.
Troszkę za wcześnie a nawet jeśli nie to można to w formie kreskówki a nie pokazywać dzieciakowi zarośniętą pizdę bo się zgorszy i będzie wolał pedałem zostać niż takie obrzydlistwo oglądać (tak, dla takiego dziecka które nie ma jeszcze za grosz w psychice seksualności to jest obrzydliwe).
Do tego moment z pomidorem to odpadłem. Uczenie orala w 2 podstawówki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów