18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Wychowanie
de_Sade • 2019-07-23, 0:26
Wychowywanie małego sadola w wersji na stuleję albo sfrustrowaną dupodajkę:

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
r061071 2019-07-23, 0:40 1
fajne wczasy

forza nostra legge
Zgłoś
mieszał 2019-07-23, 0:51 9
Co to ma być ? Do czego bijesz bo nie mam pojęcia ? To chyba opis nie tych wstawek ? A jak to opis tych wstawek to jesteś jakiś odchył . Fajnie , że coś wstawiasz , ale ani to śmieszne ani tragiczne ani to nawet głupie . Nawet dobrze tu oka nie można zawiesić na dupkach bo ich prawie nie widać .

r061071 napisał/a:

fajne wczasy

Oj fajne .
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-07-23, 7:51 1
@de_sade - nie pierdol że trzepałeś do ubranych lasek? byłeś ty kiedykolwiek na plaży, basenie? Tam są bardziej rozebrane dziewczyny
Zgłoś
Wiewór 2019-07-23, 8:18 48
Pamiętam jak byłem na wakacjach w Grecji i był wieczór grecki.
Społeczność międzynarodowa. Wszystkie europejskie nacje na jednej wspólnej imprezie.
Lokalne jedzenie i na nieszczęście organizatora wino bez ograniczeń... Biedny głupiec nie wiedział co czyni. Alkohol bez limitu plus polskie dzikusy to musiało jebnąć.
Polactwo jak usłyszało, że będzie alkohol bez ograniczeń w cenie to trzy razy się pytali czy dobrze usłyszeli.

Dwie godziny imprezy.
Wszyscy trzeźwi siedzą przy stolikach delektują się jedzeniem, oglądają występy greckich zespołów i popijają winko. Polacy oczywiście wszyscy najebani jak stonka po opryskach.
Ryją nosami po chodnikach, odbijają się od ścian, wywracają się w krzaki, jakiś chłop śpi najebany z twarzą w sałatce, jakiś janusz śpi w rabacie z kwiatami. Jakaś laska rzyga na środku chodnika a druga z kiepem na wardze trzyma je włosy i się śmieje.

Na grande finale dwie najebane polki wyskoczyły na scenę, ściągnęły wszystkie ciuchy i tańczyły nago pijąc wino z gwinta.

Po skończonej imprezie wszyscy szli do autokarów a jedna z tych ścierek co tańczyła nago była taka napierdolona, że spadła ze schodów i rozbiła pusty łeb. Przyjechała karetka, policja. Jakiś polski troglos krzyknął, że on słyszał, że jom to chcieli grecy zgwałcić i się nie udało wienc ją pobily. Na te słowa cała ta najebana polska swołocz wybiegła za autobusów i z dzikim wrzaskiem jak horda jaskiniowców biegała w kółko knajpy i szukała gwałciciela chcąc mu wymierzyć sprawiedliwość.

Tak tylko chciałem to opowiedzieć jakby jakiś polaczek się oburzał, że dzieci patrzą na tańczącą laskę.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2019-07-23, 8:27 4
Wiewór napisał/a:

Społeczność międzynarodowa. Wszystkie europejskie nacje na jednej wspólnej imprezie.
Lokalne jedzenie i na nieszczęście organizatora wino bez ograniczeń...
Polactwo jak usłyszało, że będzie alkohol bez ograniczeń w cenie to trzy razy się pytali czy dobrze usłyszeli.
Dwie godziny imprezy.
Wszyscy trzeźwi siedzą przy stolikach delektują się jedzeniem, oglądają występy greckich zespołów a Polacy oczywiście wszystkie najebani jak stonka po opryskach.
Ryją nosami po chodnikach, odbijają się od ścian, wywracają się w krzaki, jakiś chłop śpi najebany z twarzą w sałatce, jakiś janusz śpi w rabacie z kwiatami. Jakaś laska rzyga na środku chodnika a druga z kiepem na wardze trzyma je włosy i się śmieje.
Na grande finale dwie najebane polki wyskoczyły na scenę, ściągnęły wszystkie ciuchy i tańczyły nago pijąc wino z gwinta.
Po skończonej imprezie wszyscy szli do autokarów a jedna z tych ścierek co tańczyła nago była taka napierdolona, że spadła ze schodów i rozbiła pusty łeb. Przyjechała karetka, policja. Jakiś polski troglos krzyknął, że na on słyszał, że jom to chcieli grecy zgwałcić i się nie udało wienc ją pobily. Na te słowa cała ta najebana polska swołocz wybiegła za autobusów i z dzikim wrzaskiem jak horda jaskiniowców biegała w kółko knajpy i szukała gwałciciela chcąc mu wymierzyć sprawiedliwość.
Tak tylko chciałem to opowiedzieć jakby jakiś polaczek się oburzał, że dzieci patrzą na tańczącą laskę.

A Dawidka własny polski ojciec zasztyletował jakbyś się oburzał na bibę w Grecji.... Tłumaczysz patolę patolą.... Jedno, drugie a zwłaszcza trzecie nie powinno mieć miejsca, a nie "no gwałca imigranty, ale Polacy zniszczyli po pijaku zabytkowy mur w Chorwacji to się nie oburzajcie...."
Zgłoś
sereja3 2019-07-23, 8:28 4
Zgłoś
shoe5maker 2019-07-23, 9:57 1
Ta na drugim filmie patrzy jakby widziała swój przyszły fach.
Zgłoś
szympas1 2019-07-23, 11:20
mieszał napisał/a:

Co to ma być ? Do czego bijesz bo nie mam pojęcia ? To chyba opis nie tych wstawek ? A jak to opis tych wstawek to jesteś jakiś odchył . Fajnie , że coś wstawiasz , ale ani to śmieszne ani tragiczne ani to nawet głupie . Nawet dobrze tu oka nie można zawiesić na dupkach bo ich prawie nie widać .
Oj fajne .

Tragiczne jak najbardziej bo to nie miejsca dla dzieci.
Zgłoś
nano50 2019-07-23, 15:24 3
szympas1 napisał/a:

Tragiczne jak najbardziej bo to nie miejsca dla dzieci.

Ty tak serio? Dziecko nie może iść na koncert, bo tańczące panie zobaczy? Aż mi kurwa szkoda dzieci jak myślę, że takie pojeby Twojego pokroju kiedyś jakieś wychowają. Potem dziecko do 18 roku nie zna smaku alkoholu, może wychodzić do 21-22 itp itd. Tworzenie stulejek i zjebów aspołecznych, którzy nigdy niczego nie poznają, bo ich własny świat będzie tak okrojony i wąski jak ich tatusiów kiedyś.

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
Lizodup 2019-07-23, 16:15
Fajna ta mała
Mi się podoba
Zgłoś
Alonso 2019-07-24, 10:54
Może czeka aż mama skończy pracę i pójdą razem do domu odrabiać lekcje.
Zgłoś
Jinsike 2019-07-24, 17:56
Wiewór, z rzeczy, które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej. Skończcie już z tym autorasizmem, bo patola jest wszędzie, a Polacy nie są nawet w pierwszej 10 najbardziej zjebanych narodów. Jak zaczynałem robotę z wyjazdami za granicę, to obsrywałem się jakie to Polaki nie będą czy to w samolotach, czy w hotelach czy mniejszości w danych krajach. I jakoś nigdzie nie widziałem tego mitycznego Janusza, co lata z opaską AllInkluzyw i domaga się masażu jajec i wódki za darmo.
Tak zawsze pierdolą ludzie, którzy zagranicę znają z telewizji i programów Wojciechowskiej. Pogadajcie chociażby ze stewardessami i same wam powiedzą, jakie nacje są najbardziej zjebane i robią wiochę. Zawsze wam powiedzą, że to Szwedzi i Brytole.
Zgłoś
qmaverickq 2019-08-10, 19:24
Wiewór napisał/a:

Lokalne jedzenie i na nieszczęście organizatora wino bez ograniczeń... Biedny głupiec nie wiedział co czyni. Alkohol bez limitu plus polskie dzikusy to musiało jebnąć.
Dwie godziny imprezy.
Wszyscy trzeźwi siedzą przy stolikach delektują się jedzeniem, oglądają występy greckich zespołów i popijają winko. Polacy oczywiście wszyscy najebani jak stonka po opryskach.
Po skończonej imprezie wszyscy szli do autokarów a jedna z tych ścierek co tańczyła nago była taka napierdolona, że spadła ze schodów i rozbiła pusty łeb. Przyjechała karetka, policja. Jakiś polski troglos krzyknął, że on słyszał, że jom to chcieli grecy zgwałcić i się nie udało wienc ją pobily. Na te słowa cała ta najebana polska swołocz wybiegła za autobusów i z dzikim wrzaskiem jak horda jaskiniowców biegała w kółko knajpy i szukała gwałciciela chcąc mu wymierzyć sprawiedliwość.

sytuacje. które nie miały miejsca za 500 poproszę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów