📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pójdzie w pierwszej kolejności na "misję specjalną", ma jakieś umiejętności.
SlimShady napisał/a:
Zapraszamy wkrótce na front. Pałkę też niech weźmie ze sobą
Będziesz z nim walczył Kozaku czy każesz Ukraińcom...
dennissliwa napisał/a:
Będziesz z nim walczył Kozaku czy każesz Ukraińcom...
Może wpłacił 10zl na zakup drona dla Ukrainy, więc uprawnia go to do wysyłania takich zaproszeń
Nie taki głupi...bo nic więcej na froncie nie dostanie może pałka może patyk ;D Za tydzień będą lać mu gorzałę w pysk, bo sam nie będzie miał jak chwycić szklanki.
Był w sieci gdzieś taki film ;E
Był w sieci gdzieś taki film ;E
Dobry wariat, dawać mi go zaraz na pierwszą linię frontu jak się tak rwie do walki
KremufkowyPotwor napisał/a:
Może wpłacił 10zl na zakup drona dla Ukrainy, więc uprawnia go to do wysyłania takich zaproszeń
Co za poruszenie, o ja taki i taki xd Unca leje metalową rurą bezbronnego gościa. Miałem na myśli, że gówniarz na froncie długo nie powojuje, ale rurkę może wziąć, bo u nich bida ze sprawnymi karabinami. Spokojnie dziewczyny ja ruskich nie lubię
SlimShady napisał/a:
Co za poruszenie, o ja taki i taki xd Unca leje metalową rurą bezbronnego gościa. Miałem na myśli, że gówniarz na froncie długo nie powojuje, ale rurkę może wziąć, bo u nich bida ze sprawnymi karabinami. Spokojnie dziewczyny ja ruskich nie lubię
Jakby to była metalowa rurka to gość by był warzywem już. To wygląda i brzmi jak zwinięty papier na prezenty a tu podnieta widzę sięga zenitu
Encyklopedyczny przykład podczłowieka.
zarówno ruskie jak i ukratfuińskie nadaje się tylko na paszę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów