nie udało się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:28
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wnetrznosci na ulicy - krotkie ale tresciwe
jak ktoś powie "ale urwał!" to mu walnę
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 17:46 ]
ja też ale warna
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 17:46 ]
ja też ale warna
No to sobie gość pojeździł... Nie głupio ktoś rozkminił miejsce mocowania liny holowniczej.
...ja tylko pociągnął!
...ja tylko pociągnął!
Chciał odpierdolić taką manianę jak w Top Gear swego czasu - tyle że tam mocowali linkę do chujowego samochodu za parę funtów a nie ciężarówki! Szef da im popalić
ale urwał
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 22:33 ]
osz Ty Tobie to co najwyżej klapsa mogę dać..
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 22:33 ]
osz Ty Tobie to co najwyżej klapsa mogę dać..
ֺΚֺ napisał/a:
Ba! może i nawet usunie komentarz
to będzie niesamowite przeżycie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów