nie udało się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wnetrznosci na ulicy - krotkie ale tresciwe
jak ktoś powie "ale urwał!" to mu walnę
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 17:46 ]
ja też ale warna
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 17:46 ]
ja też ale warna
No to sobie gość pojeździł... Nie głupio ktoś rozkminił miejsce mocowania liny holowniczej.
...ja tylko pociągnął!
...ja tylko pociągnął!
Chciał odpierdolić taką manianę jak w Top Gear swego czasu - tyle że tam mocowali linkę do chujowego samochodu za parę funtów a nie ciężarówki! Szef da im popalić
ale urwał
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 22:33 ]
osz Ty Tobie to co najwyżej klapsa mogę dać..
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-10, 22:33 ]
osz Ty Tobie to co najwyżej klapsa mogę dać..
ֺΚֺ napisał/a:
Ba! może i nawet usunie komentarz
to będzie niesamowite przeżycie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów