Jakby linka pierdolnęła to nie zdążyłbyś się nawet zesrać a głowa leżałaby już obok Twoich stóp .
Brak Akcji !!
Jak Coś na sygnale po miście leci to również lecisz to nakręcić ? <pojebane>
Zimowe opony w ciężarówce ...
A nie?
opony.com.pl/artykul/nowe-opony-goodyear-do-ciezarowek-i-autobusow/?id=834
Wpisz swój prawdziwy wiek i wracaj do odrabiania lekcji
A taka opona też nie jest tania.
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
@Dafid: Gówno się znasz, a wypowiadasz. W "Tirach" używa się opon uniwersalnych - całorocznych, głównie ze względu na to że byłoby to duże wyzwanie logistyczne i ekonomiczne aby zmieniać 2x w roku opony.
A taka opona też nie jest tania.
Znam się na tyle, że nie raz stałem za takim pajacem co utknął pod górkę bo prawko zrobił za loda i w dupie ma wszystkich innych poza sobą. Raz nawet taki cwel złożył się w pół i zaczął staczać się z górki.
W dupie mam ekonomię, w całej europie TIRy jeżdżą na zimowych oponach i jakoś ich na to stać, tylko u nas znajdują się tacy popierdoleńcy co mówią, że ekonomia to podstawa a w razie czego trzeba walić w osobówkę żeby nie uszkodzić ładunku.
Przez takich niedorobów jak ty i ten B-B, którzy wiedzę czerpią z "Życia na gorąco" i tego co w gimnazjalnej ławce usłyszeli jazda po naszych drogach daje normalnym ludziom większy zastrzyk adrenaliny niż skok ze spadochronem!
Jeżeli z Ciebie taka oszczędna bestia to polecam brawurową jazdę Golfem za kasę rodziców bez zapiętych pasów i jazdę chińskim skuterem bez kasku bo po co w to inwestować! Może kiedyś uda Ci się w końcu zrobić prawko i życzę Ci z całego mojego serduszka, żeby taki TIR w Ciebie przypierdolił i mam nadzieję, że będziesz jechał z B-B i przypierdolicie tak, że ten rumun, turek czy inny ciapaty też zostaną wyeliminowani ze zdrowego społeczeństwa
Znam się na tyle, że nie raz stałem za takim pajacem co utknął pod górkę bo prawko zrobił za loda i w dupie ma wszystkich innych poza sobą. Raz nawet taki cwel złożył się w pół i zaczął staczać się z górki.
W dupie mam ekonomię, w całej europie TIRy jeżdżą na zimowych oponach i jakoś ich na to stać, tylko u nas znajdują się tacy popierdoleńcy co mówią, że ekonomia to podstawa a w razie czego trzeba walić w osobówkę żeby nie uszkodzić ładunku.
Przez takich niedorobów jak ty i ten B-B, którzy wiedzę czerpią z "Życia na gorąco" i tego co w gimnazjalnej ławce usłyszeli jazda po naszych drogach daje normalnym ludziom większy zastrzyk adrenaliny niż skok ze spadochronem!
Jeżeli z Ciebie taka oszczędna bestia to polecam brawurową jazdę Golfem za kasę rodziców bez zapiętych pasów i jazdę chińskim skuterem bez kasku bo po co w to inwestować! Może kiedyś uda Ci się w końcu zrobić prawko i życzę Ci z całego mojego serduszka, żeby taki TIR w Ciebie przypierdolił i mam nadzieję, że będziesz jechał z B-B i przypierdolicie tak, że ten rumun, turek czy inny ciapaty też zostaną wyeliminowani ze zdrowego społeczeństwa
Jestes kurwa kretynem i tyle !
(lat mam tyle ile jest napisane)
Cała europa jeździ na zimówkach tak ? W ciężarówkach ? Ty poważnie jesteś popierdolony !
Do tego powiedz mi "znawco" co zmieni opona zimowa w zestawie pod górę który ma na ogonie 20 ton ? wytłumacz mi to kurwa mać ! To właśnie tacy jak ty zrobili prawko za loda auto od tatusia dostali też za loda i wielcy znawcy kurwa mać !
Jak ktoś napisał wyżej ciężarówki jeżdżą na CAŁOROCZNYCH i nie dla tego że to tańsze tylko dla tego że taki zestaw to nie twój zajebany golf III ! Tam opony zachwiją się inaczej i mają inne zadanie ! Ale ty chyba tego nigdy nie zrozumiesz !
ps. Tak dla twojej wiadomości, jestem kierowcą.
Wsiądź do czegoś cięższego od golfa to pogadamy kretynie.
ps2.A ja mam nadzieje żę kiedyś cie spotkam wyprzedzającego na zakręcie "miszczu" i się akurat na mojego Mańka nadziejesz. Przynajmniej wyrwę chwasta.
Kurwa mać znawca wagi ciężkiej po oglądnięciu "faktów" w TVN ... Pies cie jebał gówniarzu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów