📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pewnie jak ciągnął tego to mu z dupy znikały.
rusofil napisał/a:
Wiem stara, ale to nie jest lekcja polskiego, szybko piszę i zdarzyło mi się ominąć przecinki...
Go4Fr napisał/a:
...
no, wiesz- jakby nie patrzec "pod wlos" gole sie od lat i jakos czegos takiego nie mam (mialem moze kilka razy odkad zaczalem sie golic, czyli od ponad 10 lat). A gole sie "normalnymi" maszynkami. Wiec twoja hipoteze idzie o kant dupy rozbic
Zdaje sobie sprawę, że na sadolu 104% facetów goli się od 8 roku życia, ale ja mając 30lat za cholerę nie wiem jak można doprowadzić do takiego stanu, golę się pod włos, bo mi tak wygodnie i jakoś nigdy nie miałem takich wynalazków na twarzy, mógłby ktoś logicznie wytłumaczyć to zjawisko??
Ayrton Senna
Nie rozumiem o co chodzi z tym wrastaniem, ale mam 21 lat a zarost mniejszy niż niejeden gimnazjalista, więc pewnie mi to nie grozi. A golę się pod włos od kiedy pamiętam. Jedyne co mi wrasta, to lenistwo w dupę i paznokieć w duży palec u nogi.
ja mam dobra recepte na golenie, trzeba sie najebac albo przynajmniej 4 piwka machnac..
nigdy sie nie zacialem po browarkach a o wrastaniu to mowy nie ma... poprostu pewne ciecie
(metode stosuje wieczorem, bo w huj nie lubie sie golic rano, bo to ani sie napic i tylko sie pochlastac idzie na spiochu)
nigdy sie nie zacialem po browarkach a o wrastaniu to mowy nie ma... poprostu pewne ciecie
(metode stosuje wieczorem, bo w huj nie lubie sie golic rano, bo to ani sie napic i tylko sie pochlastac idzie na spiochu)
Temat generalnie przejebany. Sam doświadczyłem czegoś podobnego. Jakieś kilka miesięcy temu, nad górną wagą pojawiło mi się bolesne zaczerwienienie, które nie chciało bardzo długo zejść. Serio bolało.
W końcu, nieziemsko wkurwiony złapałem za igłę (uprzednio zdezynfekowałem, żeby nie było) i zacząłem dłubać. Wydłubałem ponad 2 centymetrowego, sztywnego kłaka.... .
Serio uważajcie przy goleniu, nie róbcie zacięć, bo później takie niespodzianki się trafiają, a to kurewsko dokucza.
Temat generalnie przejebany. Sam doświadczyłem czegoś podobnego. Jakieś kilka miesięcy temu, nad górną wagą pojawiło mi się bolesne zaczerwienienie, które nie chciało bardzo długo zejść. Serio bolało.
W końcu, nieziemsko wkurwiony złapałem za igłę (uprzednio zdezynfekowałem, żeby nie było) i zacząłem dłubać. Wydłubałem ponad 2 centymetrowego, sztywnego kłaka.... .
Serio uważajcie przy goleniu, nie róbcie zacięć, bo później takie niespodzianki się trafiają, a to kurewsko dokucza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów