18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
visitor1 2012-10-31, 20:54 41
Pewnie jak ciągnął tego to mu z dupy znikały.

Nobody can hurt me without my permission...
Zgłoś
Numernabis 2012-10-31, 21:50 1
mialem odruch wymiotny,
Zgłoś
d................k 2012-10-31, 21:53
Wygląda raczej jak nić chirurgiczna do szycia. Gdyby to faktycznie był wrośnięty włos, chodziłby miesiącami ze sporym bąblem na gębie.
Zgłoś
G................r 2012-10-31, 23:16
rusofil napisał/a:

Wiem stara, ale to nie jest lekcja polskiego, szybko piszę i zdarzyło mi się ominąć przecinki...

Zgłoś
szymon_g 2012-10-31, 23:53
Go4Fr napisał/a:

...

no, wiesz- jakby nie patrzec "pod wlos" gole sie od lat i jakos czegos takiego nie mam (mialem moze kilka razy odkad zaczalem sie golic, czyli od ponad 10 lat). A gole sie "normalnymi" maszynkami. Wiec twoja hipoteze idzie o kant dupy rozbic
Zgłoś
G................r 2012-11-01, 0:24 3
szymon_g napisał/a:

"jakos czegos takiego nie mam (mialem moze kilka razy"

faktycznie
Zgłoś
Kristoff 2012-11-01, 0:40 4
Zdaje sobie sprawę, że na sadolu 104% facetów goli się od 8 roku życia, ale ja mając 30lat za cholerę nie wiem jak można doprowadzić do takiego stanu, golę się pod włos, bo mi tak wygodnie i jakoś nigdy nie miałem takich wynalazków na twarzy, mógłby ktoś logicznie wytłumaczyć to zjawisko??

I have no idols. I admire work, dedication and competence.
Ayrton Senna
Zgłoś
johnnynash 2012-11-01, 0:54
miałem podobnie ;/ raz na jakiś czas wrośnie mi się włos, no ale żeby takie gówno wyhodować to ni chu chu mi się nie zdarzyło...
Zgłoś
Kukła 2012-11-01, 0:58
raz miałem wrośniętego włosa miał chyba z 1,5 tygodnia. kurwa bolało to raz, dwa bąbel był dosyć duży, włos miał max 2-3 cm. wiec nie wiem gdzie on kurwa uchował tą swoją peruczke:D
Zgłoś
killerZeWsi 2012-11-01, 1:27 8
Nie rozumiem o co chodzi z tym wrastaniem, ale mam 21 lat a zarost mniejszy niż niejeden gimnazjalista, więc pewnie mi to nie grozi. A golę się pod włos od kiedy pamiętam. Jedyne co mi wrasta, to lenistwo w dupę i paznokieć w duży palec u nogi.
Zgłoś
maciuch2 2012-11-01, 12:32
myślałem że na końcu kota wyciągnie a tu dupa
Zgłoś
clinton 2012-11-01, 13:02
ja mam dobra recepte na golenie, trzeba sie najebac albo przynajmniej 4 piwka machnac..

nigdy sie nie zacialem po browarkach a o wrastaniu to mowy nie ma... poprostu pewne ciecie

(metode stosuje wieczorem, bo w huj nie lubie sie golic rano, bo to ani sie napic i tylko sie pochlastac idzie na spiochu)

..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
Zgłoś
Matuch90 2012-11-04, 3:22
Szkoda, że nie pokazał całej długości. Wyglądało na to, że wrastał mu się nie miesiące, a lata... .
Temat generalnie przejebany. Sam doświadczyłem czegoś podobnego. Jakieś kilka miesięcy temu, nad górną wagą pojawiło mi się bolesne zaczerwienienie, które nie chciało bardzo długo zejść. Serio bolało.
W końcu, nieziemsko wkurwiony złapałem za igłę (uprzednio zdezynfekowałem, żeby nie było) i zacząłem dłubać. Wydłubałem ponad 2 centymetrowego, sztywnego kłaka.... .
Serio uważajcie przy goleniu, nie róbcie zacięć, bo później takie niespodzianki się trafiają, a to kurewsko dokucza.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów