📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
dzięki tej wrzucie, moja kolacja już nie będzie taka sama
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Dlaczego tego nie zgolił ?
Bo mu pod skórę wrosło... Spoko, będziesz miał zarost - zrozumiesz.
Ale wody to marnuje skurwysyn!
Naturalna produkcja żyłki
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*
ja pierdole... ciekawy jestem ile czasu sobie to hodował
Kurwa mać, jakby pruł kukłę. Jak można w ogóle doprowadzić ryj do takiego stanu?
'Til your life is at an end.
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Tutaj muszę rozwiać twe wątpliwości- starsi ludzie nie doklejają sobie bród. To, że Świętemu Mikołajowi możesz ją zerwać znaczy tylko tyle, że jest nieprawdziwy.
moje życie sie zmieniło
Tak się dzieje jak się goli pod włos bo tkanka włosa jest nieprawidłowo ścięta i się zawija, mało przyjemne ale człowiek wygląda że się ogolił a nie jak by się golić z włosem bo wtedy buzia jest mniej ogolona, trzeba się częściej golić no ale za to włos rośnie prawidłowo a nie że się zawija i rośnie pod skórę potem ropieje i mamy blizny jak po ospie to samo się tyczy maszynek, starego typu maszynki są najlepsze a nie te gówna co w tv dzisiaj reklamują, mój dziadek po dziś goli się starym polsilverem
Go4Fr napisał/a:
Tak się dzieje jak się goli pod włos bo tkanka włosa jest nieprawidłowo ścięta i się zawija, mało przyjemne ale człowiek wygląda że się ogolił a nie jak by się golić z włosem bo wtedy buzia jest mniej ogolona, trzeba się częściej golić no ale za to włos rośnie prawidłowo a nie że się zawija i rośnie pod skórę potem ropieje i mamy blizny jak po ospie to samo się tyczy maszynek, starego typu maszynki są najlepsze a nie te gówna co w tv dzisiaj reklamują, mój dziadek po dziś goli się starym polsilverem
Obrazek
Kurde, stary, wiesz o czymś takim jak interpunkcja? Zgubiłam się.
Ile on to hodował? Kurde, to wygląda jakby hodował tego kłaka specjalnie na potrzeby neta.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów