Moher power...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hmm czyli lecąca łada z impetem wbiła się w kadłub tupoleva powodując pierdut w ziemie? hmm to ma sens..
No no... Niedługo obok godła i krzyża, na ścianach będą wisieć części Tupolewa. A ksiądz na mszy zamiast opłatka będzie podawał do ust kawałki podwozia.
@rockface123
Kombinuj, kombinuj...
Ale to dopiero po beatyfikacji Kaczyńskiego...
Kombinuj, kombinuj...
BongMan napisał/a:
No no... Niedługo obok godła i krzyża, na ścianach będą wisieć części Tupolewa. A ksiądz na mszy zamiast opłatka będzie podawał do ust kawałki podwozia.
Ale to dopiero po beatyfikacji Kaczyńskiego...
Gdy okazuje się że to był zamach, trzeba znowu zacząć robić jaja ze Smoleńska...
"nie, nie wcale nie jestem głupim lemingiem urobionym przez TVN i GW, po prostu mam swoje zdanie, a poglądy polityczne mam takie, że Kaczyński jest niski i jebać yhyhyhy mohery"
@torro ale tak przed lustrem się śmiejesz? I jeszcze nikt Cię w szpitalu nie zamknął?
Pedalinek napisał/a:
twoja matka to ładacznica.
Tylko ostatni chuj na cudze matki najeżdża! Kogoś wyzwać, rozumiem, ale kurwa.... cudzą matkę?!
Stryjek napisał/a:
Gdy okazuje się że to był zamach, trzeba znowu zacząć robić jaja ze Smoleńska...
Moim zdaniem wcale nie udowodnili ze to był zamach(Tutaj mówię o prezentacji Biniedy). Udowodnił on tylko ze w przyjętych przez niego warunkach skrzydło nie powinno się urwać. Żeby udowodnić, że wszyscy kłamali musiałby wykazać, że nie było żadnej możliwości aby skrzydło się urwało. Podbnie zgniecenie kadłuba i rozrzucenie jego części na boki. Wydaje mi się, że wycinek kadłuba który spada pionowo w dół jak w symulacji ma się nijak do całości kadłuba który dodatkowo porusza się poziomo i nieregularnie uderza w grunt(jedna część najpierw a pozniej kolejna). Z powyższych wnioskuję, że jednak Binieda niczego nie udowodnił.
Standardowy zabieg lewackich "Pedalinków": nie mam argumentów, to pierdole byle co, ważne, że kogoś obrażę i może dadzą mi spokój. No i jaki będę na czasie!
Prawdą jest (o czym już kiedyś ktoś wspomniał), że Polacy mają urojone, że jak jest dwubiegunowy podział w polityce, to to zaraz jest próba obalenia demokracji.
Próbę obalenia demokracji to nam jaśnie panujący Pan Słońce Peru funduje. Sztab śmiesznych ministrów, którzy bez wahania wchodzą Donaldiniemu w dupke bez wazeliny i padają przed nim na kolana jak za faraonów. Ktoś powie: młodzi są, dobrze, bo to nowa krew. A gówno. Młoda krew doprowadziła do tego (przykład pierwszy z brzegu), że nasz wspaniały MSZ wysyła na Białoruś POCZTĄ pity do ludzi z opozycji do reżimu Łukaszenki, tym samym skazując ich na spędzenie reszty życia w obozie dla przeciwników politycznych.
Do tego teraz wychodzi syf ze Smoleńskiem, ale oczywiście nadal nasze wspaniałe, przysłowiowe lemingi będą mówić, że to Kaczyński jest pojebany, a Tusk to super, bo przecież tak ładnie wszystko robi. I jest tak "kororowo" i w ogóle żyjemy w krainie wiecznej szczęśliwości.
Nie popieram kibolstwa, nie popieram też robienie rozpierdolu, ale taka bierność, a wręcz poparcie wobec tego co wyprawia rządząca partia jest dla tego kraju jeszcze gorsze.
Ale jest super, więc o co nam wszystkim chodzi, no nie?
Prawdą jest (o czym już kiedyś ktoś wspomniał), że Polacy mają urojone, że jak jest dwubiegunowy podział w polityce, to to zaraz jest próba obalenia demokracji.
Próbę obalenia demokracji to nam jaśnie panujący Pan Słońce Peru funduje. Sztab śmiesznych ministrów, którzy bez wahania wchodzą Donaldiniemu w dupke bez wazeliny i padają przed nim na kolana jak za faraonów. Ktoś powie: młodzi są, dobrze, bo to nowa krew. A gówno. Młoda krew doprowadziła do tego (przykład pierwszy z brzegu), że nasz wspaniały MSZ wysyła na Białoruś POCZTĄ pity do ludzi z opozycji do reżimu Łukaszenki, tym samym skazując ich na spędzenie reszty życia w obozie dla przeciwników politycznych.
Do tego teraz wychodzi syf ze Smoleńskiem, ale oczywiście nadal nasze wspaniałe, przysłowiowe lemingi będą mówić, że to Kaczyński jest pojebany, a Tusk to super, bo przecież tak ładnie wszystko robi. I jest tak "kororowo" i w ogóle żyjemy w krainie wiecznej szczęśliwości.
Nie popieram kibolstwa, nie popieram też robienie rozpierdolu, ale taka bierność, a wręcz poparcie wobec tego co wyprawia rządząca partia jest dla tego kraju jeszcze gorsze.
@cossmos nie zapominaj że są też ludzie którzy nie lubią ani "tuska złodzieja" ani "kaczora oszołoma" -,- i nie ma zasady że jak nie lubi się PisU to od razu popiera się peło
Cossmos napisał/a:
No właśnie, zapomniałeś napisać o co Ci właściwie chodzi...
torro, napisał. Ale, że czytanie ze zrozumieniem to "być trudna sprawa" więc sobie nie radzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów