fajne widoki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cytat:
fajne widoki
Eh, zanim odpaliłem myślałem, że będą jakieś fajne dupeczki na rowerach. Potem to już tylko czekałem, aż któryś się spierdoli...
Nie ma wypadku, nie ma piwa
nie wiesz czy nie istnieje gdzieś dłuższa wersja?
czarkowskY, nie wiem, musisz sobie poszukać, ponoć koleś nazywa się James McKnight
Kurwa nie takie trasy pokonywałem moim Rometowskim składakiem damką.
@up up up..sobociak..
no co ty, przez caly film to tylko dupa i dupa z przodu ;]
no co ty, przez caly film to tylko dupa i dupa z przodu ;]
Ale nie wiem, czy nie zesrałbym się ze strachu...
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Że też się nie boją tak przez te krzaczory przejeżdżać... przecież mogli złapać kleszcza
Łe, nie spali, łe nie ma dup.. połowa by się zesrała ze strachu gdyby im powiedziano " wsiądź na rower i tam wjedź".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów