Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaa, jeszcze całkiem niedawno wręcz emanowałeś tym "dystansem"
Tobie by się zdecydowanie przydał bo spinasz dupsko o byle gówno jak ja wcześniej.
Tobie by się zdecydowanie przydał bo spinasz dupsko o byle gówno jak ja wcześniej.
A gdzie ty tu widzisz spinanie dupska? Zapytałem tylko skąd ta nagła zmiana frontu.
@up Troszkę więcej dystansu, pewnie nawet sam hal postawi za to piwko. Wrzuciliśmy na luz i Wam polecam to samo
A mi tam nie przeszkadza że halmanowi mu ciśnie. Tylko nie rozumiem po co taki głupi opis, że to halman czy jesse. Jeszcze jakby to miało coś wspólnego z motopizdami to bym może zrozumiał odwołanie, ale tak to bez sensu opis, i takie jakieś lansowanie się na kimś. Ale w sumie mam to w dupie.
Janlew, obrońca Halmana
Hal, współczuję. Jakby mnie zaczął 'bronić' Janek, to poczułbym się dziwnie i poważnie przemyślał moje życie
W dupie mam bronienie kogokolwiek. No może w twojej obrnie bym coś napisał żebyś faktycznie życie przemyślał, ale za bardzo nikim dla mnie jesteś i za bardzo mam cię w dupie, żeby to czynić.
A mi tam nie przeszkadza że halmanowi mu ciśnie. Tylko nie rozumiem po co taki głupi opis, że to halman czy jesse. Jeszcze jakby to miało coś wspólnego z motopizdami to bym może zrozumiał odwołanie, ale tak to bez sensu opis, i takie jakieś lansowanie się na kimś. Ale w sumie mam to w dupie.
W dupie mam bronienie kogokolwiek. No może w twojej obrnie bym coś napisał żebyś faktycznie życie przemyślał, ale za bardzo nikim dla mnie jesteś i za bardzo mam cię w dupie, żeby to czynić.
Szczęśliwie skręcam bardziej w stronę makiawelizmu niż nihilizmu, nie mogę Ci więc odpisać ze twoje życie jest dla mnie bez znaczenia. Są takie formy zdziwaczenia, że ich obserwacja jest wartościowa
Jak wy sobie z dziubkow wyjadacie i to u anosy pod filmikiem. Taka... paczka starych dobrych znajomych, jak uroczo. Topór wojenny zakopany czy tylko naostrzony i ukryty, co by go znienacka w plecy wpierdolic? Tylko pytam, bo nie śledziłem najnowszych odcinków tego sitcomu.
Podobno obie ekipy rywalizują o zakwalifikowanie się do programu "wyremontujemy twoją piwnicę"
A teraz: kultura jak w operze. Społeczność sadisticu dojrzewa…
Szczęśliwie skręcam bardziej w stronę makiawelizmu niż nihilizmu, nie mogę Ci więc odpisać ze twoje życie jest dla mnie bez znaczenia. Są takie formy zdziwaczenia, że ich obserwacja jest wartościowa
oho mamy tu kogoś z rządu, zapamiętam sobie Twój nick i będę czekał na dalsze niusy
Kurwa na Wiochę takie gowno a nie tu - co za jełop to wstawił?!
Jak już to jełopka!
Bez urazy Anosa
TRex goni najbliższego genetycznie ziomala
Suma wszystkich strachów
każdy wie że spędza czas wolny razem z tobą
Wspólnie ganiamy kury w kostiumach dinozaura.
@up Troszkę więcej dystansu, pewnie nawet sam hal postawi za to piwko. Wrzuciliśmy na luz i Wam polecam to samo
, oczywiście że dałem, dlaczego miałbym nie dać skoro się autentycznie uśmiechnąłem...
Kiedy bedziecie se kutasy na hardzie obcinać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów