W Polsce wycina się teraz tyle drzew, ze nacjonaliści nie będą mieli wkrótce gdzie wieszać komunistów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
spoko, zawsze mozna na latarni ulicznej powiesic
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Szyszko wykarczuje te swoje 1,67 mln hektarów ziemi to pewnie ustawę cofnie... Nie raz już w Polsce lokalny kacyk rękami polityków sobie coś załatwiał, ale napisać ustawę pod samego siebie to już szczyt chamstwa...
Ratoshi napisał/a:
W Polsce wycina się teraz tyle drzew, ze nacjonaliści nie będą mieli wkrótce gdzie wieszać komunistów.
Raczej nie będą mieli co wyrywać.
O partyzance leśnej też będzie można zapomnieć.
a wcześniej nie wycinali?? a komunistów powiesić powinny sądy nie nacjonaliści aczkolwiek jakby co ,,zgłosiłbym się pociągnąć za sznurek''
A nie można pozbyć sie zarówno komuchów jak i nacjoli?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów