Uczniowie Technikum Budowlanego w Sandomierzu byli świadkami bardzo ciekawego zajścia. Podczas lekcji obserwowali z okien szkoły jak spece wycinają pobliskie drzewo. Zostało ono wycięte, ale przy okazji zmiotło z powierzchni ziemi garaż!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
słychać że technikum budowlane
Tylko uzytkownicy sadistica mają zaliczone najlepsze szkoły, wszystkie inne to specjalne takie dla debili.
Miała by wysłać prawie dorosłego faceta do konta za słowo KURWA? To nie przedszkole zeby uczyć dzieci jak sie maja wyrażać.
Miała by wysłać prawie dorosłego faceta do konta za słowo KURWA? To nie przedszkole zeby uczyć dzieci jak sie maja wyrażać.
piter210 napisał/a:
Przecież jest napisane, że w Sandomierzu...Dopóki się nie odzywali myślałem że Rosja.
kamil666000 napisał/a:
Tylko uzytkownicy sadistica mają zaliczone najlepsze szkoły, wszystkie inne to specjalne takie dla debili.
biorąc pod uwagę twoją ortografię, to ty chyba zaliczyłeś tą dla debili
każda normalna nauczycielka, w normalnej szkole, powinna takiego wyjebać za drzwi. a nauczyciel to powinien mu jeszcze w zęby wyjebać za kurwowanie na jego zajęciach. może wtedy tylu gimbusów by nie było
W takim razie gdzie są te błedy ortograficzne w mojej wypowiedzi? Nie mowie o interpunkcji bo rzeczywiscie jest kiepska biorąc pod uwage dzisiejszego kaca.
PS: zdanie zaczyna sie z dużej litery nieuku, a konczy sie tym . ...
PS: zdanie zaczyna sie z dużej litery nieuku, a konczy sie tym . ...
kamil666000 napisał/a:
Miała by wysłać prawie dorosłego faceta do konta za słowo k***A?
kamil666000 napisał/a:
faceta do konta
luka5z napisał/a:
KONTA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów