Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakbys wymierzyl, to bys tak idealnie typa w palnik nie trafil. dobre
jest info czy przezyl?

Nie zaszkodziło by kilka zdjęć z efektów po, czy głównego bohatera po szczęśliwym
lądowaniu

@~tip.top
to na moj komentarz ci sie chce odpowiedziec, a pedalskie gowna na glownej nadal wisi. do dupy z takim adminem
to na moj komentarz ci sie chce odpowiedziec, a pedalskie gowna na glownej nadal wisi. do dupy z takim adminem
twentyfree napisał/a:
@~tip.top
to użytkownicy decydują co się pojawia na głównej, nie moderacja

Pierwsza pomoc przybiega szaman w przepasce i robi murzyńską magię - t-baga nad denatem.
No fajny film. Trzyma w napięciu do końca jak każda dobra produkcja. Najpierw zastanawiasz się czy nie up🤬lił gałęzi o która opierał drabinę i za chwilę poleci w dół razem z nią, ale o dziwo nie. Później obstawiasz, ze może spadające drzewo zahaczy o niego po złamaniu się w połowie i "odskoczeniu w górę" w miejscu w którym się złamało, ale tez pudło. Na końcu zostaje ci myśleć, że pewnie sam się poharata tą piłą którą ciął gałąź, ale też czeka cię zawód, a gdy już myślisz, że nic cię nie zaskoczy, na koniec następuje taka miła niespodzianka.
ciekawe zakończenie,że nie obejrzał się do tyłu jak mu zawiesie mignęlo przed oczyma.
@Radbug Czytasz mi w myślach
. 1:1 ta sama kolejność, ale byłem pewien, że pierdzielnie w głowe go ta ucięta strona drzewa .

tip.top napisał/a:
to użytkownicy decydują co się pojawia na głównej, nie moderacja
ale moderacja moze to wyp🤬olic jak chce, zeby przecietny sadol nie musial sie wk🤬iac na swoim ulubionym portalu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie