📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie daj się, zesraj się.
Akurat sranie na siłowni to straszne dno, ale takie zrzyganie się z wyczerpania to już trochę inna sprawa. Oczywiście w kiblu, nie na sali xd
Akurat sranie na siłowni to straszne dno, ale takie zrzyganie się z wyczerpania to już trochę inna sprawa. Oczywiście w kiblu, nie na sali xd
Zapomniał przyjebać Rakiet Fjuela
Poszło z kleksem
te ciężarki tylko tak wyglądają na małe i lekkie ale to czyste amelinium
a łopata się należy
a łopata się należy
Każdy pisze stare jak węgiel, ale jakoś na tym portalu jeszcze tego nie było. Więc zamknąć jadaczki, nie każdy to widział.
Ile on tam miał nałożone? Razem z sztangą z 20kg? Ja bym to na chuju wycisnął z pomocą lewego jaja, nie prawego jaja, lewego.
wy tak serio? raz, że stare. dwa, że fake. trzy, że mam małego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów