Polecam z dźwiękiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Polecam z dźwiękiem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Szwejk - ciężar jebitnie mały? sztanga zapewne Eleiko plus czerwone talerze to jest 75kg. W tych małych talerzykach spokojnie z 15 jest więc razem to ~90kg. Gwarantuję Ci, że 80% facetów chodzących po ulicach tego nie wyciśnie.
A co do samej akcji to widać że ręka pierdolnęła przez taśmy na nadgarstki. Trochę mnie śmieszy ta powerliftingowa moda na obwiązywanie się.
Rozumiem jak ktoś szarpie już porządne ciężary, ale nie raz widać chłopaków którzy chodzą pól roku na siłkę a obwiązują się jakby im zimno było.
A co do samej akcji to widać że ręka pierdolnęła przez taśmy na nadgarstki. Trochę mnie śmieszy ta powerliftingowa moda na obwiązywanie się.
Rozumiem jak ktoś szarpie już porządne ciężary, ale nie raz widać chłopaków którzy chodzą pól roku na siłkę a obwiązują się jakby im zimno było.
Liczyłem na okolice 80-85kg (sztanga 20, 50 czerwone i z 10-15 małe), ale bez jaj, to nie jest jakiś duży ciężar . Spoko, może i szary obywatel, który nigdy nie uprawiał sportu ani nie pracował fizycznie będzie miał z tym problem, ale zdrowy facet powinien to dygnąć, przynajmniej tak mi się wydaje. Być może mam wypaczone spostrzeżenia na temat kultury fizycznej w cywilu bo ćwiczę albo w swojej siłowni albo na jednostce i tam wrażenia takie obciążenia nie robią.
Co to jest Grzesiu Wałga spuścił sobie na klatę 400kg i pizga dalej żelastwo teraz szykuje się do nowego rekordu 400kg +
Osteoporoza i to ostra. W najgorszych przypadkach można złamać rękę podnosząc butelkę wody.
Szwejk napisał/a:
Liczyłem na okolice 80-85kg (sztanga 20, 50 czerwone i z 10-15 małe), ale bez jaj, to nie jest jakiś duży ciężar . Spoko, może i szary obywatel, który nigdy nie uprawiał sportu ani nie pracował fizycznie będzie miał z tym problem, ale zdrowy facet powinien to dygnąć, przynajmniej tak mi się wydaje. Być może mam wypaczone spostrzeżenia na temat kultury fizycznej w cywilu bo ćwiczę albo w swojej siłowni albo na jednostce i tam wrażenia takie obciążenia nie robią.
Jeśli przyjmiemy, że średnio faceci mają 178cm i 75kg to 90kg bez treningu jest całkiem duzym ciężarem.
Choć wystarczy z 3-4 miesiące aby przystosować mięśnie, nauczyć je pracować, zacząć w tej samej chwili korzystać z większej ilości jednostek kurczliwych co przełoży się na wzrost siły.
Pierwsze etapy na siłce to głównie wzrosty siły więc różnica pomiędzy kimś nietrenującym a trenującym choćby rekreacyjnie dwa razy w tyg, są bardzo duże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów