Polecam z dźwiękiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Polecam z dźwiękiem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie sądziłem, że przy tak małym obciążeniu kość może strzelić jak zapałka.
Od włączenia zastanawiałem się, gdzie on kurwa ma jaja a tu taka niespodzianka
jakbym skrzydełko rwał z wedzonego kurczaka
@overgod 70kg to nie znowu tak bardzo mało, szczególnie że to dość mała kobieta
Coś już musiała mieć rozjebane albo osteoporoza daje się we znaki, bo nie ma innej opcji...
Siłowanie się na rękę i takie sporty jak podnoszenie ciężarów to największa chujnia umysłowa. Resztki mózgu zastępują mięśniami. W pole zapierdalać, a nie żelastwo podnosić, jebani złomiarze.
@up
W pole zapierdalać to może twoja rodzina co rano żeby nie zdechnąć z głodu, jak łapią się za sporty gdzie nie sa przygotowani ani wiedzowo ani mentalnie ani fizycznie to wychodzi taka chujowizna i ludzie się łamią 90% winy w złamaniach przy armwrestlingu to przez złą technikę tudzież przez słaby układ kostny.
W pole zapierdalać to może twoja rodzina co rano żeby nie zdechnąć z głodu, jak łapią się za sporty gdzie nie sa przygotowani ani wiedzowo ani mentalnie ani fizycznie to wychodzi taka chujowizna i ludzie się łamią 90% winy w złamaniach przy armwrestlingu to przez złą technikę tudzież przez słaby układ kostny.
@HalfGod
Niewiele o sportach siłowych wiesz więc wybaczam ignorancję zawartą w Twoim poście.
A ciężar jebitnie mały, coś z nią było nie tak. Zresztą to idealny przykład na to, że kobiety są o wiele słabsze od facetów, a chcą nam dorównać w wielu męskich zawodach. Ja na takim ciężarze przeprowadzam rozgrzewkę robiąc po kilkanaście (do 20) powtórzeń, a wcale nie mam predyspozycji do klatki piersiowej, ba, wręcz uważam ją za najsłabszą partię. Tymczasem koleżanka z filmu bierze to na rekord w jakiś zawodach, jestem pod wrażeniem.
Niewiele o sportach siłowych wiesz więc wybaczam ignorancję zawartą w Twoim poście.
A ciężar jebitnie mały, coś z nią było nie tak. Zresztą to idealny przykład na to, że kobiety są o wiele słabsze od facetów, a chcą nam dorównać w wielu męskich zawodach. Ja na takim ciężarze przeprowadzam rozgrzewkę robiąc po kilkanaście (do 20) powtórzeń, a wcale nie mam predyspozycji do klatki piersiowej, ba, wręcz uważam ją za najsłabszą partię. Tymczasem koleżanka z filmu bierze to na rekord w jakiś zawodach, jestem pod wrażeniem.
one hand taraaraaraaaraa!
I kariera poszłłłłaaaaa sie jebać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów