📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pierdolę ten kisielek ale te paznokcie...
Nie rozumiem co baby widzą w takich chujowych tipsach i z zaniedbanymi palcami... Jeśli miałbym obstawiać po jej palcach i paznokciach jaki wykonuje zawód to raczej byłby to bardzo stary zawód.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie rozumiem co baby widzą w takich chujowych tipsach i z zaniedbanymi palcami... Jeśli miałbym obstawiać po jej palcach i paznokciach jaki wykonuje zawód to raczej byłby to bardzo stary zawód.
Wiedźma.
Heathen napisał/a:
To nie jest czasem ganglion?
Jeśli tak to taka metoda nic nie da.
A co? Mieli nie usuwać zawartości cysty? Modlić się do pani bozi żeby sama zniknęła?
Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
@Up dokładnie to samo pomyślałem. Z cyców przetransportowany krwiobiegiem.
Nie usunąć kurwa torbiel, a nie samą zawartość bo w 90% przypadków znowu glut się zbierze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów