📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zauważcie, że złapał podchwytem, a co za tym idzie trudniej. Wyciska zapewne więcej niż każdy, który się tu wypowiada.
@ Ambactus Caelestis
Jaki kurwa podchwyt. TO tzw małpi chwyt. Nic szmiesznego niema w tym filmiku sam już tak sztange "ściągałem"
Jaki kurwa podchwyt. TO tzw małpi chwyt. Nic szmiesznego niema w tym filmiku sam już tak sztange "ściągałem"
no właśnie kazdy moze jebac ze ciota a niektórym to sie nawet do WC nie chce isc" bo na kompie wazne sprawy"
@lukasz343
Podchwyt czyli kciuki z tej samej strony co reszta palców. Nie jestem pewien czy zadałeś pytanie, bo one zazwyczaj kończą się znakiem zapytania.
Podchwyt czyli kciuki z tej samej strony co reszta palców. Nie jestem pewien czy zadałeś pytanie, bo one zazwyczaj kończą się znakiem zapytania.
Ambactus Caelestis napisał/a:
@lukasz343
Podchwyt to jest jak kciuki są po zewnętrznej stronie a nachwyt jak po wewnętrzne, a kciuki z tej samej strony co reszta palców to jest małpi chwyt, który jest jakby rodzajem nachwytu.
Zresztą w życiu nie widziałem, żeby ktoś wyciskał na klate podchwytem
heh dobry jest na takiej sztandze podnosić ja wiem że zaplacił za nią w tesco 100 zł ale na tym to on se może robić co najwyżej rozgrzewke. Jak na podobną sztangę u kumpla dałem 145 to się zgieła. Dobra sztanga kosztuje od 3000 w górę. I jak chce ćwiczyć siłę to niech albo zainwestuje albo zacznie chodzić na porządnąsiłownie
@up
Ty se kurwa potrenuj mózg, chce pocwiczyc sile? Poprostu cwelu chcial wycisnac ciezar na klate, nie cwiczy on w ten sposob sily tylko patrzy czy jest jakis progres jesli chodzi o sile. Co do giecia to kazda sie gnie, bo gdyby nie byly ani troche giętkie pod wplywem ciezaru to by pękły jak drewno wiec prosze cie,
A za te 3000 zl to matka Ci oplaca internet i daje jesc wiec nie pierdol o cenach.
Ty se kurwa potrenuj mózg, chce pocwiczyc sile? Poprostu cwelu chcial wycisnac ciezar na klate, nie cwiczy on w ten sposob sily tylko patrzy czy jest jakis progres jesli chodzi o sile. Co do giecia to kazda sie gnie, bo gdyby nie byly ani troche giętkie pod wplywem ciezaru to by pękły jak drewno wiec prosze cie,
A za te 3000 zl to matka Ci oplaca internet i daje jesc wiec nie pierdol o cenach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów