📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Babsztyla też mógłby pierdolnąć, nieczuła suka spierdziela po fakcie jak gdyby nic sie nie stalo.
henzo31 napisał/a:
Babsztyla też mógłby pie**olnąć, nieczuła suka sp***ziela po fakcie jak gdyby nic sie nie stalo.
Lepsze to niż urządzić darcie mordy. Zgodnie z zasadą - nie pomagasz, to spierdalaj.
Halman, chciałam Ci powiedzieć, że jesteś mistrzem opisów i podkładów
Gdzie są fiutki od heheszkowej wstawki o urzędnikach warszawskich jeżdżących autami służbowymi i piździelcu spamującego urzędy heheszkowymi wnioskami?
Może jakaś heheszkowa wstawka o rzeźniku demokracji, pierdyzencie Andrzeju "Budyniu" Dudzie?
Może jakaś heheszkowa wstawka o rzeźniku demokracji, pierdyzencie Andrzeju "Budyniu" Dudzie?
I jeszcze na tej hulajnodze jeździ w słuchawkach dousznych, niech se ginie.
Kierowca również powinien zwolnić przy ograniczonej widoczności. Taka uliczka aż prosi się, żeby jakiś pieszy wybiegł zza samochodów
To chłop biegnie z pomocą z w chuj metrów a babsko uciekło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów