📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Patrzcie dzieci. Tak będzie wyglądał Wasz b'twin z decathlonu, jak będziecie na nim robić robić zawody downhill.
willoo napisał/a:
Patrzcie dzieci. Tak będzie wyglądał Wasz b'twin z decathlonu, jak będziecie na nim robić robić zawody downhill.
I ta reklama w glowie " b'twin - rower na cale zycie "
n3grom napisał/a:
I ta reklama w glowie " b'twin - rower na cale zycie "
No jeśli przy udanym upadku np. przetnie sobie tętnicę szyjną to może i będzie to rower na całe życie...
Rower skraca Ci życie, byś nie musiał dłużej rowerów kupować. Sprytne
willoo napisał/a:
Ramy rockriderów mają dożywotnią gwarancję i z własnego doświadczenia wiem, że te lepsze są niezajebywalne (rockrider 8XC). Jedyna rama jaka strzeliła pod moim dupskiem to super hiper w kosmos wyjebana rama scott scale za 2 klocki...
nagły atak spawacza xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów