Wyglada na to ze pani izabela, ktora tak finezyjnie wjechala do przejscia podziemnego swoim mercedesem, poczym plakala w sadzie zeby jej nie odbierac paszportu bo to tragedia, ze odlacza jak na swieta od rodziny jest za kierownica urodzona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co wy kurwa robicie z niej drugą Katarzynę Waśniewską?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up
Nie, ale niech o suce będzie głośno. Mogła zabić wiele osób, jadąc po pijaku w zwykłej porze i dopiero wtedy byłby to materiał na sadola!
Nie, ale niech o suce będzie głośno. Mogła zabić wiele osób, jadąc po pijaku w zwykłej porze i dopiero wtedy byłby to materiał na sadola!
To jakaś stara dupa. Ale za parkowanie w mieście z notą 10/10 pivko postawię.
Nie możecie zabrać jej paszportu bo za granicą też trzeba narozrabiać
No i chuj, wydymałbym ją i tyle...
no zamknąć jej nie mogą bo wyszło, że podobno ona to nie ona a tej drugiej nigdzie nie mogą znaleźć. Aha! byłbym zapomniał.
TAK - jest żydówką.
TAK - jest żydówką.
tekkit napisał/a:
31 lat ? moja matka ma 48 a wyglada lepiej...
No jak na 31 latek to kurwa musiała wyjebać cysternę Spirytusu
Profil pani Chmielewskiej z pewnego serwisu społecznościowego
florida.arrests.org/Arrests/Izabella_Chmielewska_12203246/?d=1
florida.arrests.org/Arrests/Izabella_Chmielewska_12300350/?d=1
florida.arrests.org/Arrests/Izabella_Chmielewska_12203246/?d=1
florida.arrests.org/Arrests/Izabella_Chmielewska_12300350/?d=1
pierwsza sekuna jednego z pierwszych mteriałów o niej, niezamazny ryj -> pl.tinypic.com/player.php?v=2u6l1dc&s=5.UsAq99Jp7wq
to raczej nie ona
chociaż wiek się zgadza ;]
no dobra wykop ma rację, coś w tym jest c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_biiUEHRZC4bUQwQUFJhDxVeY82WSSUIO.jpg
haha thre you go, adres zamieszkania
anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://mugshots.com/US-Counties/Fl...
ciekawy adres podała za pierwszym razem anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://mugshots.com/US-Counties/Fl... ...
to raczej nie ona
chociaż wiek się zgadza ;]
no dobra wykop ma rację, coś w tym jest c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_biiUEHRZC4bUQwQUFJhDxVeY82WSSUIO.jpg
haha thre you go, adres zamieszkania
anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://mugshots.com/US-Counties/Fl...
ciekawy adres podała za pierwszym razem anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://mugshots.com/US-Counties/Fl... ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów