Ciekawie pomyślane ,wykonanie klasa i nie ma co nawet komentować ,ale dźwięk ... Ładny efekt tylko czy do tego auta pasuje ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zamontować taki do malucha
"do mojej astry" hahahah, człowieku szwagier nie rodzina, opel nie samochód
dzwięk jak najbradziej super, ale troche nie pasuje do tego auta
dzwięk jak najbradziej super, ale troche nie pasuje do tego auta
@matt63amg
Masz racje to eSa W220, ale to tylko potwierdza że dźwięk jest podłożony 6.0 litrowy motor nie zakręci się do 10.000 obrotów
Masz racje to eSa W220, ale to tylko potwierdza że dźwięk jest podłożony 6.0 litrowy motor nie zakręci się do 10.000 obrotów
Zawsze mi sie marzylo, jadac do krajow zachodnich, aby obok mnie w tunelu przejechala maszynka F1.
Gwarantuje, ze mialbym mokro.
Dla mnie pomysl jest wspanialy.
Gwarantuje, ze mialbym mokro.
Dla mnie pomysl jest wspanialy.
@SiaraSiarzewski
Gdzie ty tam słyszysz że on kręci do 15k ?
Gdzie ty tam słyszysz że on kręci do 15k ?
SiaraSiarzewski napisał/a:
To nie jest wydech F1 (coś takiego nie istnieje) jest to przelotowy kompletny układ wydechowy w którym opór spalin jest maxymalnie zmniejszony dzięki czemu spaliny mają swobodne ujście, z każdego cylindra wychodzi osoby kolektor który dopiero potem łączy się z wydechem
Jak dla mnie dźwięk podłożony, silnik w mercedesie nie kręci się do 15-16 tyś obrotów jak w formule więc nie ma opcji żeby tak brzmiał.
Po części masz racje, to nie jest wydech z F1 bo faktycznie coś takiego nie istnieje Jednak dźwięk nie jest podłożony. Mercedes dostarcza takie wlasnie silniki do firmy Pagani, gdzie oni z kolei wkladaja je do takich samochodów jak Pagani Zonda. Posluchaj na yt jak brzmi Pagani Skoro Zonda potrafi, to Merc tez moze byc nieco mniej cywilizowany
kurde samochód ma robić brum brum, a nie drzeć ryja jak zarzynane zwierze
1:18 fajnie ucięte cięzko było pomajstrowac i zmodulować dzwięk widać ze fake
samochodu ma nie byc slychac, zeby dalo sie w srodku sluchac muzyki/ rozmawiac. chce miec 1000 koni w CICHYM aucie, a nie dracym jape badziewiu.
@SiaraSiarzewski
ale słychać, że nie wchodzi na takie obroty jak bolid F1.
ale słychać, że nie wchodzi na takie obroty jak bolid F1.
Porażka jakaś. Dźwięk podłożony i niezsynchronizowany.
Końcówka jeszcze lepsza jak zwiększa i zmniejsza obroty, a jedzie praktycznie ciągle stałą prędkością.
Końcówka jeszcze lepsza jak zwiększa i zmniejsza obroty, a jedzie praktycznie ciągle stałą prędkością.
jest masa lepiej brzmiących aut od tego jak np. Aventador, Zonda, Huayara, M5 V12, GT-R
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów