dmuchałem twoją dziewczynę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ale kurwa smiszne...
Polacy, niemcy czy inne nacje - anihilować to emo hipsterstwo gdziekolwiek się pojawi.
Ta, ale widząc murzynów, ciapatych, emoszki w rurkach czy tam innych Żydów to wspominasz o Hitlerze i zrobieniu porządku przez niego.
Linekk napisał/a:
Ta, ale widząc murzynów, ciapatych, emoszki w rurkach czy tam innych Żydów to wspominasz o Hitlerze i zrobieniu porządku przez niego.
Hitler był Austriakiem więc nie widzę problemu
Ant1984 napisał/a:
Jak słyszę niemiecki - nie daję piw.
Hitler rozkazywał narodowi niemieckiemu w suahili?
@KurwaRomantyk Jak Ci się w Polsce nie podoba to na Zachodzie przyjmą Cię z otwartymi rękami Tam lubią takich jak Ty.
adiemus36 napisał/a:
Kurwa Pener, jak można pomylić Suahili z chili. Naprawdę, nie wierzę.
Jakby tylko i wyłącznie chili było ostrą przyprawą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów