📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzieciaki z bogatego domu bawią się w teleprodukcję.
No a na jakiej kurwa?
Cytat:
mam pomysł, wydrukujmy to
Cytat:
ale wydrukujmy to na drukarce 3D
No a na jakiej kurwa?
tranzystor napisał/a:
Dzieciaki z bogatego domu bawią się w teleprodukcję.
No a na jakiej kurwa?
Dlatego napisałem od której minuty oglądać
@tranzystor
Rozumiem że nie potrafisz ogarnac jakiejś pasji wykraczającej poza hejtowaniem na sadolu.
Ode mnie piwko za to że im sie chce.
Rozumiem że nie potrafisz ogarnac jakiejś pasji wykraczającej poza hejtowaniem na sadolu.
Ode mnie piwko za to że im sie chce.
lekkie, nie rdzewieje, tanie w wymianie, nie odgina się, no nic tylko robić atesty i wypuścić na rynek, w końcu są felgi z włókna węglowego więc czego szkoda.
gambiterv napisał/a:
Mam pasję, realizuję ją za własne pieniądze, ale nie mam w zwyczaju od razu nagrywać filmów o tym.
kokos_123 napisał/a:
tanie w wymianie
Przecież koszt wydrukowania takiej felgi jest olbrzymi.
Właściwie ciekawiej by było jakby im pierdolnęła ta felga i przyjebali tym samochodem
@ kokos_123, zauważ, że felga stalowa przy większych uderzeniach działa jak strefa zgniotu(np. w krawężnik) zabezpiecza przed uszkodzeniem łożyska/wahacza/kołyski/kielichów. felga plastikowa a) była by znacznie słabsza po nagrzaniu(spokojnie 100 stopni przy ostrzejszej jeździe)b) w przypadku uderzenia rozsypała by się, prawie cała siła uderzenia poszła by przez piastę w podwozie c) żeby miała wytrzymałość jak stalowa to pewnie musiała by być dwa razy cięższa d) plastik też się starzeje, a ewentualne pęknięcia są w takim zastosowaniu nienaprawialne.
Cały Sadol...
Wyjebane w tych gości nagrali spoko materiał o technologii która nie wszystkim jest jeszcze znana więc zostawiam piwko i przeglądam dalej i nie spinajcie zwieraczy waleczni sadole
Wyjebane w tych gości nagrali spoko materiał o technologii która nie wszystkim jest jeszcze znana więc zostawiam piwko i przeglądam dalej i nie spinajcie zwieraczy waleczni sadole
Eh koszt wydrukowania takiej felgi to około 60zł licząc materiał i prąd, więc wcale nie drogo.
Może nie jest to tańsze i lepsze rozwiązanie niż zwykła felga, ale jednak dzięki takim eksperymentom wiemy, że to możliwe. Kto wie, może za kilkanaście lat będzie się opłacało drukować felgę
@tranzystor
hejt - nie ok
koniobijstwo - nie pasja
@tgstudio
-dolicz jedno "0" pod warunkiem że sprzęt jest Twój.
-dolicz kolejne "0" jeśli sprzęt nie jest Twój
hejt - nie ok
koniobijstwo - nie pasja
@tgstudio
-dolicz jedno "0" pod warunkiem że sprzęt jest Twój.
-dolicz kolejne "0" jeśli sprzęt nie jest Twój
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów