📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mitrus80 napisał/a:
Jeżeli to u nas to zapewne "Polska Walcząca" bo muzycznie pasuje do idiotów patriotów
ale jak się bardziej przyjrzeć to wygląda na jakiś wioskowy Capoeira Nazi Club
Z tego co mi wiadomo to matal i pochodne to raczej bliżej lewej strony. Wychodzi na to że to twoje podwórko:D
to nie jest pogo tylko MOSH PIT. Typowe wygibańce dla corrowych brzmień
Muzyka i zabawa dla kucy jakie to pojebane jest wgl. Machanie łapami i skakanie jak pojeb, nigdy tego nie zrozumiem, no może do normalnej muzyki a nie do darcia ryja
pojebane,ale spoko sie oglada dawaj tego wiecej albo daj znac skad to masz
No ok panowie ale co to sie tu odpierdala ???
all@up na siłe chceie być śmieszni a nikt nie wie o co chodzi...to ja tłumacze-to jest odłam muzyki hardcore a dokładnie beatdown,''zabawe którą tu widzicie nazywa się mosh-em,nazwy kapeli nie znam. dziękuję do widzenia.
@up brawo, Prometeuszu, tylko ktoś już o tym pisał.
To po mocarzu
ruda tak się podjarała że musieli ją odciągać , a tak wogóle im pasuje zabawa więc o co chodzi
Jedyna słuszna muzyka w natarciu
I jeszcze ten typ rzygający w tle haha
Ktoś wie cóż to za kapela? Akurat gustuję w takiej muzyce i chuj mnie obchodzi Wasze zdanie. Nazwa kapeli jak ktoś rozpoznaję, poproszę
Parę ciosów ładnych weszło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów