18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
tbone121 2014-04-21, 11:49
Krzyz, Lepiej siedzieć na dupie przed komputerem i wypisywać jakieś chujowe komentarze
Zgłoś
judasz1234 2014-04-21, 11:54 1
zawsze przy oglądaniu takich filmów zastanawiam sie ile razy trzeba było się wyjebać i połamać, żeby nauczyć się tego typu akrobacji..
Zgłoś
kamiljot 2014-04-21, 12:17 1
Lanserskie gówno.
Zgłoś
jeloo 2014-04-21, 13:30
@judasz1234 '
Dużo razy. Może niekoniecznie połamać, ale poobijać się można solidnie, i to nie dotyczy tylko tych zaczynających. Doświadczeni stunterzy na treningach zaliczają dziesiątki wyjebek, a to że na pokazach robią przejazdy bez wpadek, to tylko dlatego, ze tych wpadek zaliczyli wiele na treningu.
Zgłoś
bastardone 2014-04-21, 17:25
Motor mu kurwa kupić!
Zgłoś
Krzyz 2014-04-21, 19:53
tbone121 napisał/a:

Krzyz, Lepiej siedzieć na dupie przed komputerem i wypisywać jakieś chujowe komentarze

Jest tyle kurewsko innych ciekawych rzeczy, które można robić i są po prostu LEPSZE i LEPIEJ WYGLADAJĄ, i NIE SĄ TAK CHUJOWE JAK STUNT.

Stunt jest najzwyczajniej w świecie chujowy (nie zaprzeczam, że trzeba ciężko trenować, no ale jest chujowy). Zamiast zajmować się stuntem, który jest chujową jazdą na kółku mogli by się wziąć za mountian-bike, bmx, czy flatland.

A co do mnie to sam mam ogrom zajawek. Wędkuje, jeżdżę na desce, rysuje, czasem latam z farbami, dużo czytam. Oprócz tego pracuje popołudniami i 12 w weekendy, więc nie trafiłeś z tym "siedzeniem na dupie"
Zgłoś
qwerq221 2014-04-21, 20:52
Kurwa go mać gość wymiata! ja jak wsiadłem na BMX-a to pierwsze co zrobiłem to wyjebałem się na plecy potem trochę próbowałem coś tam poćwiarzyć, ale ni chuj mi nie wychodziło wiem, że trzeba sporo czasu spędzić żeby dobrze rower opanować mi jednak taka cierpliwość nie jest dana i nie mógłbym co dzień zajmować się tylko rowerem lubię takie sporty, ale wiem, że żeby być dobrym trzeba się bardzo poświęcić temu co się robi i dlatego nawet już nie próbuję
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem