Był filmik o chłopakach z Wadowic, którzy też nakurwiali na rowerach, ale przy tym gościu wypadają słabo Taki $13 albo Jorian Ponomareff na rowerze. Stopale w jego wykonaniu miażdżą, ma skilla jebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Krzyz, Lepiej siedzieć na dupie przed komputerem i wypisywać jakieś chujowe komentarze
zawsze przy oglądaniu takich filmów zastanawiam sie ile razy trzeba było się wyjebać i połamać, żeby nauczyć się tego typu akrobacji..
@judasz1234 '
Dużo razy. Może niekoniecznie połamać, ale poobijać się można solidnie, i to nie dotyczy tylko tych zaczynających. Doświadczeni stunterzy na treningach zaliczają dziesiątki wyjebek, a to że na pokazach robią przejazdy bez wpadek, to tylko dlatego, ze tych wpadek zaliczyli wiele na treningu.
Dużo razy. Może niekoniecznie połamać, ale poobijać się można solidnie, i to nie dotyczy tylko tych zaczynających. Doświadczeni stunterzy na treningach zaliczają dziesiątki wyjebek, a to że na pokazach robią przejazdy bez wpadek, to tylko dlatego, ze tych wpadek zaliczyli wiele na treningu.
Motor mu kurwa kupić!
tbone121 napisał/a:
Krzyz, Lepiej siedzieć na dupie przed komputerem i wypisywać jakieś chujowe komentarze
Jest tyle kurewsko innych ciekawych rzeczy, które można robić i są po prostu LEPSZE i LEPIEJ WYGLADAJĄ, i NIE SĄ TAK CHUJOWE JAK STUNT.
Stunt jest najzwyczajniej w świecie chujowy (nie zaprzeczam, że trzeba ciężko trenować, no ale jest chujowy). Zamiast zajmować się stuntem, który jest chujową jazdą na kółku mogli by się wziąć za mountian-bike, bmx, czy flatland.
A co do mnie to sam mam ogrom zajawek. Wędkuje, jeżdżę na desce, rysuje, czasem latam z farbami, dużo czytam. Oprócz tego pracuje popołudniami i 12 w weekendy, więc nie trafiłeś z tym "siedzeniem na dupie"
Kurwa go mać gość wymiata! ja jak wsiadłem na BMX-a to pierwsze co zrobiłem to wyjebałem się na plecy potem trochę próbowałem coś tam poćwiarzyć, ale ni chuj mi nie wychodziło wiem, że trzeba sporo czasu spędzić żeby dobrze rower opanować mi jednak taka cierpliwość nie jest dana i nie mógłbym co dzień zajmować się tylko rowerem lubię takie sporty, ale wiem, że żeby być dobrym trzeba się bardzo poświęcić temu co się robi i dlatego nawet już nie próbuję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów