Był filmik o chłopakach z Wadowic, którzy też nakurwiali na rowerach, ale przy tym gościu wypadają słabo Taki $13 albo Jorian Ponomareff na rowerze. Stopale w jego wykonaniu miażdżą, ma skilla jebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
jak kurwa można napierdalać cyrkle na jednym kole bez trzymanki? magik jebany
Ciekawe czy już się kiedyś połamał...
JesusChytrus, ty moglbys polamac palce i rece, a najlepiej zeby cie calego do gipsu wjebali, minimum 2 miesiace odpoczynku sadistica od ciebie
brak kasku nie ma piwa ... a tak to ok !
stunt uprawia sie na motorach i powinno tak zostac
jak można rozjebać szkło w lesie, penis jeden z niego
@JesusChytrus.. obserwuję z wielką ciekawością Twoje poczynania na tym portalu. Po pierwsze - albo jesteś idiotą albo bawi Cię mizerny troling.. po drugie - zauważyłem, że mając cały chuj wiedzy na tematy, na które się wypowiadasz piszesz, aby tylko napisać.. jak to z Tobą jest w końcu? to o piwa chodzi? jara Cię to? kurwa.. no dałbym Ci w ryja zwyczajnie.. jednocześnie mam Cię dość i chcę, żebyś zniknął, a z drugiej strony czekam na kolejne Twoje komenty, bo lubię cięte riposty ludzi, w odpowiedzi do Twojego gówna, które z siebie wytaczasz.. po trzecie - może to kolejne subkonto Bongmana? kto wie...
@ terminat04
Uświadom sobie znaczenie słowa "stunt", a potem się wypowiadaj.
Uświadom sobie znaczenie słowa "stunt", a potem się wypowiadaj.
Szacun dla gościa Nie wiedziałem że można na rowerze wyprawiać takie rzeczy których nawet nie potrafi połowa polskich stunterów na motocyklach:) Ciekawe czy są jakieś zawody w tym sporcie. Warto byłoby go wypromować. To jeden z tych mistrzów ćwiczących w szopie
Na rowerze to tak sobie wygląda ale jak już przyjdzie czas na motor to będzie koleś miażdżył. Piwko jest
stunt to siusiak, jest chujowy i chujowo wygląda. a stuntowanie na rowerkach to już wgl apogeum chujostwa...
lepsze to niż marnowanie czasu na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów