18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
solltys 2020-07-11, 13:56
Zrobiłby na mnie większe wrażenie gdyby posiadał dodatkowo funkcję pisania.
Zgłoś
radek225 2020-07-11, 14:03
Wielkie mi co - strzelający długopis. Majstrowane na potęgę w więzieniach.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
SM0KEtatum 2020-07-11, 15:17
Pawehan napisał/a:

Haha jaki mały odrzucik. Widze centralny zapłon, kaliber
7,62 x 17 Browning.

Chyba kolega wyzej mial racje 6.35 browning, ale bardzo podobne sa do siebie wiec mozna sie pierdolnac
Zgłoś
Silverface 2020-07-11, 15:21
Gdzie to można kupić.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-07-11, 19:18 1
Silverface napisał/a:

Gdzie to można kupić.

W każdym sklepie ze strzelającymi długopisami.
Zgłoś
bloodwar 2020-07-11, 19:18 2
Salieri16000 napisał/a:

Noż kurwa- już miałem dać piwo, ale za takie pierdoły piwa nie będzie...
1) Nie istnieje takie określenie jak "broń długopisowa", bo na dobrą sprawę, każdy długopis może być bronią- nie musi strzelać, wystarczy go wbić w ważny dla życia organ, np. tętnicę. Ogólnie przyjętym określeniem jest "strzelający długopis".
2) Do likwidowania "najtrudniejszych celów" nie wybiera się broni o tak małej mocy obalającej! Co to jest "najtrudniejszy cel"?! Przy likwidacji ważnego celu, w tym przypadku mówimy o sile żywej, istotne jest oddanie celnego, śmiertelnego strzału, a "strzelający długopis" tego nie gwarantuje. Nie daje też on możliwości "dobicia" rannego, bo jest to broń jednostrzałowa, a przy szybkiej akcji nie ma czasu na zabawę w ponowne ładowanie naboju, gdyż proces ten zajmuje zbyt dużo czasu.
Pociski wystrzelone z "długopisów strzelających" mogą spowodować uszkodzenie ciała, a nawet śmierć człowieka, w zależności od miejsca trafienia pocisku, odległości strzału oraz rodzaju użytej amunicji...

1. en.wikipedia.org/wiki/Pen_gun Zaorany
2. Cel najtrudniejszy to cel odrobinę trudniejszy do zlikwidowania niż trudny i na pewno znacznie trudniejszy do zlikwidowania niż cel łatwy. Nie wiem jak komuś o tak niskim potencjale intelektualnym mogę to wytłumaczyć w sposób który ograniczona ilość zwojów mózgowych o niskim przepływie informacji będzie w stanie przetrawić, jeżeli jesteś agentem specjalnym, działasz np. w sztabie generalnym wroga i otrzymałeś zadanie zlikwidowania ważnego dla losów wojny generała to wiadomym jest, że cel będzie doskonale pilnowany i nie zbliżysz się do niego z normalną bronią nie budząc podejrzeń, dlatego potrzebujesz czegoś co wygląda bardziej jak długopis niż jak tradycyjny pistolet - czyli broni długopisowej.

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
alexraider77 2020-07-11, 20:49
Kurwa byłem pewny że mu w paluchach wyjebie
Zgłoś
HackerAGD 2020-07-11, 21:01
Ma ktoś link do aukcji aliekspres z tym?
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-07-12, 2:37 2
HackerAGD napisał/a:

Ma ktoś link do aukcji aliekspres z tym?

aliexpress.com/item/4000322046516.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6f566...
Zgłoś
polakwrocek 2020-07-12, 20:03 1
Trzeba wbić w ucho i wystrzelić.
Zabija na 100%
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-07-12, 21:58
"Ciekawe, jakie to wyrządza szkody"

najprędzej można zrobić mielonkę z ręki sobie

Zgłoś
vdxvdx 2020-07-13, 21:44
Eee, pewnie nawet nie wiecie, że 15-20 lat temu na stadionie dziesieciolecia sprzedawali ołówki strzelające na nabój od KBKS'u
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów