📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wyprawka szkolna
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
jakie szkody???? wypróbuj na sobie i wrzuć na harda........
forza nostra legge
r061071 napisał/a:
kaliber6.35 zabije z bliska strzałem w głowe
ufam Ci
Broń długopisowa powstała już w czasie II WŚ jako broń agentów do likwidowania najtrudnejszych celów, niestety była równie głośna co zwykły pistolet i skuteczna ledwo na kilka metrów a że była jednostrzałowa i o bardzo małym kalibrze więc w praktyce trzeba było przyłożyć klientowi "pistolet" do skroni żeby uzyskać 100% pewny frag - nic dziwnego, że agenci woleli raczej używać starego dobrego noża albo garoty
Tu taj pocisk pełnolaszczowy na którym zostaje duzo sladów. 22 grzybkuje
phrontch napisał/a:
Ciekawe, jakie to wyrządza szkody
Na pewno zacne, jak ci to gówno wybuchnie w ręku
Haha jaki mały odrzucik. Widze centralny zapłon, kaliber
7,62 x 17 Browning.
7,62 x 17 Browning.
phrontch napisał/a:
Rany postrzałowe
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
bloodwar napisał/a:
Broń długopisowa powstała już w czasie II WŚ jako broń agentów do likwidowania najtrudnejszych celów(...)
Noż kurwa- już miałem dać piwo, ale za takie pierdoły piwa nie będzie...
1) Nie istnieje takie określenie jak "broń długopisowa", bo na dobrą sprawę, każdy długopis może być bronią- nie musi strzelać, wystarczy go wbić w ważny dla życia organ, np. tętnicę. Ogólnie przyjętym określeniem jest "strzelający długopis".
2) Do likwidowania "najtrudniejszych celów" nie wybiera się broni o tak małej mocy obalającej! Co to jest "najtrudniejszy cel"?! Przy likwidacji ważnego celu, w tym przypadku mówimy o sile żywej, istotne jest oddanie celnego, śmiertelnego strzału, a "strzelający długopis" tego nie gwarantuje. Nie daje też on możliwości "dobicia" rannego, bo jest to broń jednostrzałowa, a przy szybkiej akcji nie ma czasu na zabawę w ponowne ładowanie naboju, gdyż proces ten zajmuje zbyt dużo czasu.
phrontch napisał/a:
Pociski wystrzelone z "długopisów strzelających" mogą spowodować uszkodzenie ciała, a nawet śmierć człowieka, w zależności od miejsca trafienia pocisku, odległości strzału oraz rodzaju użytej amunicji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów