18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
corrado1111 2014-12-29, 23:51 1
Tzn jest sową jak ma sowie możliwości?

Lodzermensch
Zgłoś
QTouch 2014-12-30, 0:02 1
Czyli sowy są zajebistymi kierowcami, no kto by pomyślał...
Zgłoś
Danielek91 2014-12-30, 0:56 19
W POlsce mamy więcej takich talentów, tyle że nie odkrytych Nie każdego rodzica stać na takie zabawy ich pociech.
Zgłoś
Darkcribix 2014-12-30, 1:24
On nawet wygląda jak Kubica
Zgłoś
o................i 2014-12-30, 1:25 2
bo wszystkie Marciny to fajne chłopaki
Zgłoś
menelreoot 2014-12-30, 1:28
Takie mam pytanie do rajdowców na forum, jak się ściga od młodego na poważnie, tak jak Kubica, czy można być naprawdę chujowym w wyścigach?
Zgłoś
Brzydkii 2014-12-30, 1:36 12
Zazdroszczę takim gnojkom, że starzy im sponsorują rajdy. Ja na gazie jeździć muszę co by 176 konny samochód utrzymać, a tacy sobie zapierdalają. Życie...
Zgłoś
pkh 2014-12-30, 2:31 12
Dokładnie.
Co w nim jest obiecującego poza tym że stać go na rajdowe auto?
Zgłoś
zonk 2014-12-30, 5:06 1
Cytat:

Wygląda jak informatyk, ale jeździ jak Kubica

No to raczej kiepsko jeździ skoro porównujesz go do robercika.
Zgłoś
_InVictus_ 2014-12-30, 8:50 11
Brzydkii napisał/a:

Ja na gazie jeździć muszę co by 176 konny samochód utrzymać

Naklejki na beemce tyle mocy dodały?

...
Zgłoś
jednorozecbogus 2014-12-30, 9:58
On jeszcze sobie nie zdaje sprawy ile mu brakuje do Kubicy

Wiem, że nic nie wiem.
Zgłoś
Brzydkii 2014-12-30, 10:38
@Kirek09 Toyota Celica VI GT z dwulitrowym motorem. Sam sobie sprawdź ile to ma mocy
Zgłoś
bleblebator1 2014-12-30, 10:54
Jako łepek mieszkałem w Polanicy, a więc starej stolicy zimowych rajdów. Wielu takich widziałem, co to mieli super szybkie bryki klasy A8 (lub N) sponsorowane przez starych, ale niewielu coś osiągnęło.

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
takija 2014-12-30, 12:14 14
No tak, kurwa....

Jak nie można się przyjebać do tego, że jest tylko mistrzem prostej to trzeba pisać o tym że dostał auto od rodziców....
A co jesli zapracował na auto i modyfikacje sam?...to złodziej pewnie.
A co jesli zyskał sponsorów na te modyfikacje?....to cipa bo sam sobie nie potrafi na to zarobić.
A co jeśli coś tam wygrał i zarobił na kolejne mody?....to ustawione bo tata jest organizatorem

Ah, na wszystko sie coś znajdzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów