Bo spał Ekwadorska policja budzi zatrzymanego psiukiem gazem do ryja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tzw „Fart Spray” murzyn na początku nie poczuł bo myślał że swój posmak z ryja tak smakuje…
Oni nie mają sumienia! Biedakowi śniło się, że siedzi w KFC, bo wygrał kupon na darmową wyżerkę do woli i jest obsługiwany przez kelnerki w stroju topless.
lajtek12 napisał/a:
W Polsce to by mu faje do ryja wsadzili policja pisowska
teraz już po-wska a jaka bedzie za 4 lata to czas pokaze.
Jest śmiesznie, fajnie a 3 dni później koledzy tych śmieszków dzwonią do nich z informacją że znaleźli ich żony z dziećmi z obciętymi rękami wsadzonymi w dupy i łbami w śmietniku 1.5 km dalej. Ale ogólnie to śmiesznie Ciekawe czy jest tam aż tak źle czy jeszcze gorzej niż mam wyobrażenie.
Ekwador rośnie ostatnimi czasy w siłę na Sadolu. Co prawda do indii, czy tam Brazylii jeszcze dłuuga droga, ale dzielnie podjęli rękawicę.
Sunday napisał/a:
Psiuk z bonusem...
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ekwador rośnie ostatnimi czasy w siłę na Sadolu. Co prawda do indii, czy tam Brazylii jeszcze dłuuga droga, ale dzielnie podjęli rękawicę.
Trzymam za nich kciuki , lubie ten kontent .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów