Talent ma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Talent ma
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
octave25 napisał/a:
Przerwał rdzeń czy nie? Po proszę specjalistę o wypowiedz.
Przeciążył system.
Program "koza" nie odpowiada.
octave25 napisał/a:
przerwal...
dlatego jest tetraspastykiem
Ze trzy zwrotki pierdolnął.
No ale przerwał?
Z ciekawości pytam. Czy takie objawy to już początek warzywa, czy może urazu czaszki?
Czy jest na Sadolu lekarz? Niech się wypowie.
Z ciekawości pytam. Czy takie objawy to już początek warzywa, czy może urazu czaszki?
Fajnie w dość nietypowy sposób się dowiedział, że ma talent do gry. Włodek Szpilman go pozdrawia.
jakos mi go kurwa nie zal... pierdolone zjeby maja swoje gejparki gdzie moga sobie jezdzic ile wlezie, parki fundowanie z pieniedzy podatnikow - by tam odpierdalali swoje ryki-triki a oni kurwa nieeee musza popierdalac po poreczach, murkach i nawet czasem wjebac sie komus pod samochod... chuj im w dupe.
Co za jakość!
znawcą nie jestem ale na necie coś tam piszą ze to drgawki konwulsyjne czy coś takiego
bercisko napisał/a:
No ale przerwał?
Uraz czaszki, a właściwie uraz drążący w tkankę mózgu. Gdyby doszło do przerwania rdzenia, w najlepszym wypadku doszłoby do parestezji, ale nie drgawek czy padaczki. Generalnie przerwanie rdzenia wiąże się niedowładem, paraliżem, czym wyżej tym gorzej, bo możesz się udusić albo zostać warzywem.
Będzie żył. Może nawet za jakiś czas się wyliże i wróci na deskę, by dalej podbijać sadola
octave25 napisał/a:
Oni mają taki kabelek podłączony do deskorolki z mini Jackiem.
Podczas upadku nastapiło zerwanie łącza.
Doszło do Hard resetu systemu i zaczęło wgrywać aktualizację
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów