📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
tych dwojga nie znam
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Ja się zastanawiam jak ten facet mógł się na mocnych lekach zapisać na listę na wybory prezydenckie? Ciekawe czy on to pamięta? Zrestą mi się wydaje że on nie powinien w ogóle startować skoro był chory...
"był chory"?? To znaczy, że już wyzdrowiał? Zdaję mi się, że z gównomózgowia nie da się wyzdrowieć, mogę się mylić.
marnotrawna napisał/a:
tych dwojga nie znam
Autor tematu też nie. Migalski nigdy nie był członkiem partii PiS, a Jakubiak nie została wyrzucona - więc w obu przypadkach opis z "wypierdoleniem z pisu" świadczy o tym, że kolejny zbieracz piw próbuje zabierać głos w temacie, o którym nie ma żadnego pojęcia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów