📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
@up
koles z wąsem faktycznie przeraza, jesli budzac sie rano zobaczylbym nad sobą te napeczniale owlosione wary bylbym praktycznie pewien ze zostalem zgwalcony...
koles z wąsem faktycznie przeraza, jesli budzac sie rano zobaczylbym nad sobą te napeczniale owlosione wary bylbym praktycznie pewien ze zostalem zgwalcony...
ktoś wie dlaczego on ma mikrofon za sobą, a nie przed?
@up Ale kto? Każdy ma swój mikrofon przed sobą.
@mrerror do wokalu mają małe mikrofoniki na wysokości krtani (takie małe czarne kuleczki), mikrofon za nim jest zapewne do zbierania kontrabasu i bębna, a jeśli fortepian nie ma swojego "majka", to zapewne jest on do zbierania dźwięku wszystkich instrumentów
Też mi talent. Tez tak potrafie, nawet dubstep zagwizdam
ma takie usta że nie jedną gałe juz opierdolił
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
oh, you touch my tralala, mmm... my ding ding dong
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów