📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tak to jest jak sie wpierdala pixy z pszenicy
Ale muza zajebista, może sam bym "podidżejował" gdyby grali coś takiego w zjebanej Irlandii
Hah, dobrze porobiony. Jak nie dostają olśnienia na wixie to udają DJów.
Jak to dobrze,że nie wpierdalam grochów
Dobra, znalazlem: Paul Oakenfold feat. Infected Mushroom - I'm Alive (Sonic Element Remix)
Dobra, znalazlem: Paul Oakenfold feat. Infected Mushroom - I'm Alive (Sonic Element Remix)
Mnie się cały czas wydawało, że to leci kawałek "gówno" a nie Paul Oakenfold feat. Infected Mushroom - I'm Alive (Sonic Element Remix Ultra High Turbo Bass)
soqu1 napisał/a:
Ale muza zajebista, może sam bym "podidżejował" gdyby grali coś takiego w zjebanej Irlandii
Tutaj jedynie możesz sobie iść na river dance...
Kapral Poproszek napisał/a:
Mnie się cały czas wydawało, że to leci kawałek "gówno" a nie Paul Oakenfold feat. Infected Mushroom - I'm Alive (Sonic Element Remix Ultra High Turbo Bass)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów