📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to nie był fake, to widzowie do tej pory znajdują się pod opieką psychologów. Skąd inąd do ostatniej chwili klaskali.
fejk
Raz. skura jest dosyc twarda i takim dłubaniem przez 5 sekund by jej nie rozerwał. Dwa serce chrni klatka piersiowa którą lekaże tną na sekcji zajebistymi nożycami do stalowych prętów. 3 jeżeli wyją by serce połowa widowni była by zalana krwią. 4 serce by jeszcze biło. Czyli jendym słowem fejk ;pp
Tak Agaliarept, to na pewno nie był fake - koleś faktycznie wyjął sobie serce paluszkami, troszkę powiercił, rozkurwił mostek i wyjął. I kurde faktycznie klaskali do końca, żaden skubaniec nie podszedł i biedakowi nie pomógł.
Ale Wy domyślni. Jakby to nie był fejk to by było na hardzie
polecam filmiki z nim na YT
był nawet odcinek southparka jak zakładał związek wyznaniowy żeby mieć zwrot podatków i z tej okazji zrobił występ w którym zjadł swoją własną głowę ;D
cienki fejk, przed samym wyjęciem przysłonił koszulą klatkę... tandeta
Cienki fejk?! ludzie tam się osrali po pachy(słychac po krzykach), nawet prezenter, który oglądał to z bliska był w lekkim szoku ;p
Dobry koleszka;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów