Do 0.33 wyśmiewanie oponenta i lekka napinka, następnie akcja wyjaśniająca i rozejście się do domów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Do 0.33 wyśmiewanie oponenta i lekka napinka, następnie akcja wyjaśniająca i rozejście się do domów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I kulturka. Zero skakania po nieprzytomnym przeciwniku, kopania po głowie, walenia cegłą w łeb. Szacun!
Myślałem, że ten mały mu przyjebie
Sosna84 napisał/a:
I kulturka. Zero skakania po nieprzytomnym przeciwniku, kopania po głowie, walenia cegłą w łeb. Szacun!
Co jest dziwne, bo ruscy to takie czarnuchy Europy.
"Wyjaśnienie typka", "akcja wyjaśniająca"? To jakiś nowy, pato-slang, który ma nadawać nieco usprawiedliwiający ton laniu się po mordzie?
Rosyjski znam na tyle, że umiem czytać cyrylicę.
Ale czy cios w twarz zadany przez kolegę po pijaku kwalifikuje się do sadistica? Szczególnie, że po chwili wszyscy wokół zaczęli zbierać jego upite zwłoki z ziemi.
Ale czy cios w twarz zadany przez kolegę po pijaku kwalifikuje się do sadistica? Szczególnie, że po chwili wszyscy wokół zaczęli zbierać jego upite zwłoki z ziemi.
@up cicho bo cię podleję żółtą wodą.
„Wyjaśnił typka” „kulturka”? Toż to zwykły luj partyzant był!
gienia nie spodziewał się takiego zwrotu akcji, a ja
nie rozumiem tylko po co go budzą
nie rozumiem tylko po co go budzą
up. Spodziewal sie lekkiego plaskacza a wylapal klasyczna bombe w okolice tzw "nervus maxillaris" czyli klasycznie mowiac w laczenie pomiedzy szczeka gorna i dolna co z automatu wylaczylo czlowiekowi swiatlo.Stare jak swiat, w Sumie malo wazna byla sila uderzenia bo w te miejsce wystarczy uderzyc z niewielka sila i pacjent idzie spac. Tutaj byla solidna bomba to i swiatlo zgaslo na dlugo i od razu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów