Pogratulować pomysłu i realizacji. Brawo dla chłopaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ten pedobear na szybie mnie rozjebal xD
dobry trollcar - do Top Gear'a !!
Btw. naklejki niszczą system
W 7 minucie koleś mówi "...is there a more obnoxious place to drive this car, then in the hills of Malibu...."
wnioskuję więc że jest to California, a nie jak w tytule -Australia.
Zresztą chuj z tym bo, co ja się tam kurwa znam.
wnioskuję więc że jest to California, a nie jak w tytule -Australia.
Zresztą chuj z tym bo, co ja się tam kurwa znam.
jakbym mieszkal w australi lub nawet gdziekolwiek indziej niz w polsce i normalnie pracowal to spokojnie zbudowal bym sobie cos 100 razy bardziej urywajacego dupe no ale niestety mieszkam w polsce to moge sobie tylko pomarzyć
dla pełnego efektu powinien jeszcze przykleić własnego stolca na maskę, bo auto wygląda jak gówno.
przegladu technicznego to mu chyba nie przechodzi...
Nie od dzisiaj wiadomo że kiwi z Australii najlepiej podkręcają rotary (wankle) a ta Mazda to szczur o jakim można pomarzyć... 400 koni na niecałą tone masy, po prostu rzeźnia.
edit: A nie, wsadził tu V8, a to nie Australia tylko Stany.
edit: A nie, wsadził tu V8, a to nie Australia tylko Stany.
Panowie OD KIEDY W AUSTRALII MAJĄ RUCH PRAWOSTRONNY?????? kto mi to może wytłumaczyć ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów