ilu chętnych do pomocy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
swoją droga to nie wiem po co ludzie te skutery kupują, na kiblu się sra a nie jeździ
U kitajców to normalka, selekcja naturalna.
Widać że typ zasłabł i się wyjebał. Ale kurwa znieczulica niezła
Może tam na tym pierwsza pomoc polega?! - wiedzą że mają wyż demograficzny - to tak się "pomaga" go zaniżyć.
Może tam na tym pierwsza pomoc polega?! - wiedzą że mają wyż demograficzny - to tak się "pomaga" go zaniżyć.
Oglądałem to video w wersji z głosem, Kierowca skutera od razu krzyczy ze nic mu nie jest itd, i'm fine, don't need help, czy jakoś tak.
monto napisał/a:
swoją droga to nie wiem po co ludzie te skutery kupują, na kiblu się sra a nie jeździ
Japierdole, to juz sie robi nudne.
Pewnie gimnazjum masz pod domem. Jak byś mial codziennie zapierdalac do szkoły 10km z buta, albo w zatłoczonym autobusie to byś matke na kolanach błagał, żeby Ci taki "kibel" kupiła.
Czytałem że w Chinach jest zwyczaj że w takich sytuacjach nie wolno pomagać poszkodowanemu, w przeciwnym razie jeśli taki delikwent wydobrzeje może się okazać że będziemy mu płacić rentę bo "nie zrobiliśmy wszystkiego co możliwe" żeby mu pomóc.
Pojebany kraj krasnali.
Pojebany kraj krasnali.
może teraz zacznie rozglądać się za kaskiem.
Gdzie ten Samurajski Kodesks ? KURWA
Przejebana ludzka obojętność. Czymże byłby sadistic bez takich ludzi.
PS: Z tymi skuterami to przejebane rzeczywiście mają, nikt im pomagać nie chce
PS: Z tymi skuterami to przejebane rzeczywiście mają, nikt im pomagać nie chce
Nowa generacja Facepalm'u
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów