📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nadaje się do programu taniec z kierownicą.
Kilka dni temu zabiłbym się tak na komarku.
Nie cudem, tylko rozluźnieniem rąk i utrzymaniem prędkości Przy shimmie często się ustabilizuje efektem żyroskopowym kół, tylko musisz mieć prostą i prędkość powyżej punktu stabilności. Podobna sytuacja na zakręcie kończy się prawie zawsze wylotem z drogi. Inna sprawa że lekkie przegięcie z doborem miejsca do sztuczek.
willoo napisał/a:
kurwa tak nie wiele brakowało do dobrego materiału
... który moglibyśmy oglądać w dziale na literę H...
A ten motocyklista to Izrael
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Człowiek wyprany z emocji. W jednej chwili mało co się nie rozjebał, a za kilka sekund jeszcze kurz nie opadł, a on dalej pizda i na koło stawia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów