Nie wylewaj waćpan wina!Wygląda na zablokowany hamulec postojowy, auto pewnie automat 4x4 więc auto nie ruszało przez poślizg na konwerterze dopiero jak dodał mocno gazu to siła przeciążyła siłe zablokowanego kołą, do nie wiem po co się tak speszyli z ratowaniem jak laska zginęła już od pierwszego uderzenia o barierę.
Patryk! Wirtuozie mechaniki, błagam naprawiaj mi samochód!
Wygląda na zablokowany hamulec postojowy, auto pewnie automat 4x4 więc auto nie ruszało przez poślizg na konwerterze dopiero jak dodał mocno gazu to siła przeciążyła siłe zablokowanego kołą, do nie wiem po co się tak speszyli z ratowaniem jak laska zginęła już od pierwszego uderzenia o barierę.
Miałem do czynienia z takim automatem. Pojechałem do komisu kupić auto. Mocno się zdziwiłem na jeździe próbnej. Jeszcze gościu mi wmawiał że to automat starego typu i tak ma być i jak nie jeździłem automatem to mam się nie mądrować.
Wygląda na zablokowany hamulec postojowy, auto pewnie automat 4x4 więc auto nie ruszało przez poślizg na konwerterze dopiero jak dodał mocno gazu to siła przeciążyła siłe zablokowanego kołą, do nie wiem po co się tak speszyli z ratowaniem jak laska zginęła już od pierwszego uderzenia o barierę.
Miałem do czynienia z takim automatem. Pojechałem do komisu kupić auto. Mocno się zdziwiłem na jeździe próbnej. Jeszcze gościu mi wmawiał że to automat starego typu i tak ma być i jak nie jeździłem automatem to mam się nie mądrować.
Tam był problem papą olejową chyba. W każdym razie auto nie ruszało nie ruszało a potem jak z procy
Mozesz mieć rację, z drugiej strony może wystarczyło wrzucić wsteczny? Cholera wie.
Co do dalszej części filmu, to poezja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów