siwy łysy po lewej nawet nie zdziwiony..
a ten w czapeczce po lewej zainteresowany nawet - 7 oglądnięcie
tylko jedna kurwa pod ścianą spierdoliła - 9 oglądnięcie.. studium się z tego robi..
niebieski co skakał po lewej usiadł i nie wstał po odjebaniu gościa, pewnie miał dobrą miejscówkę.. - 12 oglądnięcie
generalnie myślę sobie, że atmosfera spoko jak to przed świętami wielkiej nocy, ludzie spoko, jakieś kulki bilardowe, jakieś podskoki, może kurwę się wyrucha , jest wesoło i.. może to był ochroniarz??
dwa pedały po lewej poszły się ruchać - 15 oglądnięcie
kumpel odjebanego w czarnej czapeczce przezornie odszedł z linii strzału, wiedział chyba co się święci
chyba tylko laska w białym ogarnęła co będzie się działo.. i wcześniej gość w kapturku i białej panterce,, może jego szukał gość z szotganem? a może laska w białym i gość odstrzelony walili po rogach czarnego bo ten ewidentnie kogoś szukał a laska widzaiła co będzie.. tyle pytań..
pięć razy oglądałem i wciąż akcja bez sensu jak chuj spod kredensu nie do pojęcia..
tylko jedna kurwa pod ścianą spierdoliła - 9 oglądnięcie.. studium się z tego robi..
niebieski co skakał po lewej usiadł i nie wstał po odjebaniu gościa, pewnie miał dobrą miejscówkę.. - 12 oglądnięcie
generalnie myślę sobie, że atmosfera spoko jak to przed świętami wielkiej nocy, ludzie spoko, jakieś kulki bilardowe, jakieś podskoki, może kurwę się wyrucha , jest wesoło i.. może to był ochroniarz??
kumpel odjebanego w czarnej czapeczce przezornie odszedł z linii strzału, wiedział chyba co się święci
chyba tylko laska w białym ogarnęła co będzie się działo.. i wcześniej gość w kapturku i białej panterce,, może jego szukał gość z szotganem? a może laska w białym i gość odstrzelony walili po rogach czarnego bo ten ewidentnie kogoś szukał a laska widzaiła co będzie.. tyle pytań..
Jestem pod wrażeniem wypowiedzi. Tyle wątków zamykające się w jedną konkluzje. Tylko mam jedno pytanie:
Co to jest kurwa za słowo „ogladnąć”. Do chuja w szkole uczą mówić po białostocku?
Jestem pod wrażeniem wypowiedzi. Tyle wątków zamykające się w jedną konkluzje. Tylko mam jedno pytanie:
Co to jest kurwa za słowo „ogladnąć”. Do chuja w szkole uczą mówić po białostocku?
juz lepsze "oglądnąć" nie "nie panimaju, ty daj darmo, ja nie przyjechaju tu robotac"
akcja z dupy.. i z dupy śmierć.. chyba..
pięć razy oglądałem i wciąż akcja bez sensu jak chuj spod kredensu nie do pojęcia..
kurwa, lecz się stary.. Żeby tak analizować małpę i oglądać ją kilkadziesiąt razy + spisywać jakiś raport..
kurwa, lecz się stary.. Żeby tak analizować małpę i oglądać ją kilkadziesiąt razy + spisywać jakiś raport..
pierdolisz wać pan, rozbieranie na elementy pierwsze jest zawsze najlepsze...
pierdolisz wać pan, rozbieranie na elementy pierwsze jest zawsze najlepsze...
Dokładnie inżynieria wsteczna zawsze skuteczna, ale on jest ten inżynierem z Afryki on tego nie zrozumie, śmieje się dopiero jak tłum zacznie się śmiać żeby nie było że nie zrozumiał żartu.
pie**olisz wać pan, rozbieranie na elementy pierwsze jest zawsze najlepsze...
Dokładnie tak jak piszesz ;]
dwie odpowiedzi, klasyczna i rozbudowana:
1 spierdalaj
2 widzę tu orgiastyczną inklinację wyemancypowania asymptomatycznej intencji do puryzmu lingwistycznego czego efektem jest anihilacja percepcji implementowanych modernistycznych neologizmówa a konsekwencją tego może być limitowanie funkcji emotywnej enuncjacji...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów