Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Belzedup666 2014-01-03, 23:37 38
Za nabijanie się że Straży Pożarnej huj ci w dupę.

P.S. trochę śmieszne
Zgłoś
Taz 2014-01-04, 0:47 24
Pomogli, jest wiara w narodzie!
Zgłoś
avalanch 2014-01-04, 10:06 112
Strażaków nawet najebanych trzeba szanować jak nikogo innego.
Zgłoś
woytasw 2014-01-04, 10:35 13
3 chuje w bok od strażaków -jedyna służba, której należy ufać!
Zgłoś
clean_east_wood 2014-01-04, 10:44 7
Strażacy według mnie cieszą się największym szacunkiem społecznym. Mam kolegę strażaka ochotniczego. Nawet jak jest pijany i słyszy syrenę to biegnie nieść pomoc. Strażacy lubią wypić jak to Polacy ale mimo to nadal są w pełni sprawni by nieść pomoc. Dlatego Szacunek
Zgłoś
paolo232 2014-01-04, 10:44 3
Ciekaw jestem czy autor filmu też tak by się śmiał, gdyby mu się dom palił a strażacy bez wody przyjechali
Zgłoś
m................v 2014-01-04, 10:54
Filmik proponuję zanieść na policję, spowodowanie zagrożenia w ruchu pieszym i drogowym - jest na to srogi paragraf, do tego warto było dzwonić od razu, taki pomyłki to raczej tylko po %%%. Trzeba by to zbadać alkomatem, zawsze można zadzwonić na SM oni mają mniejszeu kłady ze strażakami.
Zgłoś
imperatoro 2014-01-04, 10:55 23
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2014-01-04, 11:00 22
nie wiem dlaczego strażacy jako jedyna służba cieszy się takim poszanowaniem. Ale pomyślmy: Nie jebią mandatów, nie stoją w krzakach, zawsze w gotowości, wykonują najgorszą robotę, najczęściej pierwsi na miejscu, nigdy nie marudzą i nie zarabiają jakiś kroci dla państwa (jeśli wogóle coś zarabiają). Robią swoje i tyle.
Karetki: - niechęć przez dyspozytorów, lekarzy, akcje z Pavulonem i w sumie całą służbę zdrowia która olewa nas ciepłym moczem. Ale pamiętajmy, że kierowca karetki to bohater. Leci przez miasto jak pershing ryzykując własnym życiem, walczy z debilami na drogach którzy, nie potrafią ustąpić karetce, bo zjechanie na chodnik to za duży wysiłek i mogą się porysować alufele. Nieważne że w karetce ktoś może stracić życie bo sekundy się liczą, liczą się aluski.
Milicja: - drogówka jebie nas mandatami za bzdury - bo nacisk idzie z góry. (Choć wczoraj w Sopocie nie dostałem mandatu, puścił mnie, mimo iż należało mi się 500zł i 5pkt. Za to szacun). Prewencja - barany jak na stadionie, lecą żeby się wyładować emocjonalnie jednak legalne, ulubiony sposób: gangbang - 15stu na jednego w suce. Dochodzeniówka leży i kwiczy w biurokracjii jedyne co robi to nabija statystyki pierdołami, a bandytów zatrzymuje tylko jak sami przychodzą.

Straż miejska - bez komentarza.Kasa, kasa, kasa.
Zgłoś
Stradivarius 2014-01-04, 11:01 5
@mlkv - spłoń, mendo społeczna.
Zgłoś
m................v 2014-01-04, 11:04
@up no co cipko prawo równe dla wszystkich !
Zgłoś
typo 2014-01-04, 11:05 2
mlkv - konfident jebany
Zgłoś
Stradivarius 2014-01-04, 11:10 1
@cipko? Większej cipki od ciebie nie da się znaleźć. Tłumaczyć nie trzeba; wystarczy przeczytać to co napisałAś.
Zgłoś
maniek84 2014-01-04, 11:14 2
mlkv-ty naprawde jestes az tak popierdolony ?? czy tylko udajesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem