Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem, potrącić bo wbiegł pod koła, ale ten c🤬j to zrobił celowo. Obyś kacapie trafił na front tej waszej operacji specjalnej.
Zrobiłbym z tej k🤬y krwawą szmatę. Kiedyś tak zlałem gościa który skopał swojego psa że wył jak baba
Szmatami to są ludzie, którzy mają większe współczucie dla zwierzaka niż człowieka.
Brocha napisał/a:
Zrobiłbym z tej k🤬y krwawą szmatę. Kiedyś tak zlałem gościa który skopał swojego psa że wył jak baba
To oznacza ze jesteś takim samym zj🤬ym psycholem jak typ, który skopał tego psa. Ha tfu
H🤬j z psem setki ludzi zabijają codziennie na Ukrainie a tu pieskiem się przejmujecie zapomnieliście co to za strona ? Ale fakt mógł poprawić bo szkoda taki potencjał.
Seligos napisał/a:
Jaką trzeba być k🤬ą żeby zorientować się o tym że przejechałeś psa, i totalnie nic z tym nie zrobić. Ani nie zabrać żeby ewentualnie próbować ratować, ani dobić żeby już nie cierpiało. No co za k🤬a.
No przecież to nie kot

luxpiotr napisał/a:
Szmatami to są ludzie, którzy mają większe współczucie dla zwierzaka niż człowieka.
Matka wie, żeś głupi?
To jest Rosja, wszystko w temacie, nie oczekuj pomocy, czy czegokolwiek.
Seligos napisał/a:
Jaką trzeba być k🤬ą żeby zorientować się o tym że przejechałeś psa, i totalnie nic z tym nie zrobić. Ani nie zabrać żeby ewentualnie próbować ratować, ani dobić żeby już nie cierpiało. No co za k🤬a.
A wystarczylo wrzucic wsteczny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie