Wiem, że część z Was jest sceptycznie nastawiona do Abstrachujów, ale ja to dodałem bo to pewniak na główną i kilka wirtualnych piw, na które mogę popatrzeć i trzepać gruchę. Więc proszę nie żalić się w moim kierunku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
danke1111 napisał/a:
kilka wirtualnych piw, na które mogę popatrzeć i trzepać gruchę.
Niewiele Ci trzeba
Specjalnie ode mnie w prezencie dwudzieste piweczko. Leć na główną, ciesz oko, ucho i męskie członki użyszkodników. Wkurwiaj kogo popadnie, bo wkurw to zdrowie. Specjalnie z rana wkurw na abstrachuje dla wszystkich kochanych użytkowników. Trzeba dobrze zacząć wtorek, komentarzem "Co to za gówno, znowu te abstrachuje, idź z tym kwejkiem w chuj"
Kurwa, dziś znowu wpierdalałem na obiad ziemniaki. Jak powiedzieć mamie, że może ja chcę czasem kasze... ech
@up O ty śmieszku, przestań
Z tymi bagażami to akurat prawda Teraz to coś tam zawiązuje itd, ale kiedyś to pierwszy wstawałem, brałem podręcznym i biegiem (aby nikt mi jej nie zabrał) po czarną torbę na kółkach
jestes pedalem, a poza tym zaczynasz srode nie wtorek pedale.
Fest przechlałem, że cały wtorek przespałem
Koniec z piciem, tylko najpierw trzeba wypić browara, bo się przeterminuje
... i sam jesteś homoseksualistą !
Przeciez na tym forum jest zakaz pedałowania....
Więc co ja tu robię?
Więc co ja tu robię?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów