Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.
no niestety, nazjeżdżało się chamstwa z całej Polski do tej Warszawy to jest. Widać po blachach ile warszawiaków w tej warszawie, chociaż teraz to słoiki biorą auto w leasing to blachy mają często warszawskie.
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.
Taa, teraz to nagle każdy jest rodowitym warszawiakiem z dziada pradziada.
no niestety, nazjeżdżało się chamstwa z całej Polski do tej Warszawy to jest. Widać po blachach ile warszawiaków w tej warszawie, chociaż teraz to słoiki biorą auto w leasing to blachy mają często warszawskie.
Nie pierdol, krawaciarze* od wieków mają opinię chamów, skurwysynów za kierownicą i nikt ich kurwa nie lubi, nawet oni siebie nawzajem. Jezdżą jak sebixy beebkami.
*krawaciarz- kierowca z farszafki, cwaniaczek, zarozumialec , cham i nie ważne czy rodowity czy słoik- współdzielą cechy- jedni uczą się od drugich chujowej jazdy.
Z Warszawy to macie 4 sytuacje, reszta to głęboki wypiździel.
Dobry troll albo debil nieznający topografii.
Co do filmu to jak zwykle "od sloikow, przez słoiki, dla słoików".
Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.
Dla mnie rozpoznanie słoika jest równie proste co rozpoznanie murzyna na czarno-białej fotce.
Od ponad 10 lat wynajmuję słoikom mieszkanie w warszawie i schemat jest zawsze ten sam.
M3 wynajmują we trójkę. Na siłę chcą udawać miastowych i wszyscy jak mówią to akcentują Ą i Ę na siłę jak skurwysyn. Aż mi się śmiać chce jak ich słucham.
Jebani z wypizdowów o których nikt nie słyszał przyjechali pracować w call-center itp. równie dobrych zawodach i jeszcze później zdziwieni jak przychodzi rachunek za wodę, że w mieście płaci się za ścieki i za podgrzanie wody bo u nich to jebany boiler i szambo było przecież a tutaj myśleli, że za wodę zapłacą 2.5zł za metr jak u siebie w pcimiu a potem płacz, że łolaboga jak tu drogo w mieście.
Teraz mi się lokatorzy wyprowadzają. Dali znać tydzień temu i mówią, że 1go lipca wyjeżdżają do szczecina bo tam dostali pracę i kurwa szok i niedowierzanie jak im mówię, że okres wypowiedzenia to 3 miesiące wg. umowy którą podpisali i mają mi płacić jeszcze przez 3 miesiące albo zabieram kaucję 3 miesięczną.
Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.
He he! Chyba Ty! Praga, Bemowo, Czy Ursynów dziadzie pradziadzie???
He he! Chyba Ty! Praga, Bemowo, Czy Ursynów dziadzie pradziadzie???
czyli warszawa dla ciebie to tylko centrum?
Z innej beczki i odnośnie innego tematu- mam podrzucić fotki przednionapędowych BMW1
Kierowcy vw skod audi i porshe to osobny gatunek niedorabanych kretynow ktorych powinno sie utylizowac razem z pojazdem od razu na drodze.
Oświeć nas o jaśnie wszystkowiedzący, które auta jeżdżą dobrze? i którzy kierowcy jeżdżą super??
Dla mnie rozpoznanie słoika jest równie proste co rozpoznanie murzyna na czarno-białej fotce.
Od ponad 10 lat wynajmuję słoikom mieszkanie w warszawie i schemat jest zawsze ten sam.
M3 wynajmują we trójkę. Na siłę chcą udawać miastowych i wszyscy jak mówią to akcentują Ą i Ę na siłę jak skurwysyn. Aż mi się śmiać chce jak ich słucham.
Jebani z wypizdowów o których nikt nie słyszał przyjechali pracować w call-center itp. równie dobrych zawodach i jeszcze później zdziwieni jak przychodzi rachunek za wodę, że w mieście płaci się za ścieki i za podgrzanie wody bo u nich to jebany boiler i szambo było przecież a tutaj myśleli, że za wodę zapłacą 2.5zł za metr jak u siebie w pcimiu a potem płacz, że łolaboga jak tu drogo w mieście.
Teraz mi się lokatorzy wyprowadzają. Dali znać tydzień temu i mówią, że 1go lipca wyjeżdżają do szczecina bo tam dostali pracę i kurwa szok i niedowierzanie jak im mówię, że okres wypowiedzenia to 3 miesiące wg. umowy którą podpisali i mają mi płacić jeszcze przez 3 miesiące albo zabieram kaucję 3 miesięczną.
Ty od Pcimia sie odpierdol! Krawaciarzu je.. A na urlop i swieta kirwo na wieś jedziesz wykąpać sie cofziennie w darmowej wodzie. Hyhyhy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów