18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SirMajkel 2019-06-20, 15:30 8
no niestety, nazjeżdżało się chamstwa z całej Polski do tej Warszawy to jest. Widać po blachach ile warszawiaków w tej warszawie, chociaż teraz to słoiki biorą auto w leasing to blachy mają często warszawskie.
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.
Zgłoś
lilmuzynio 2019-06-20, 15:32 13
Kierowcy vw skod audi i porshe to osobny gatunek niedorabanych kretynow ktorych powinno sie utylizowac razem z pojazdem od razu na drodze.
Zgłoś
Jajcarz 2019-06-20, 17:35 1
SirMajkel napisał/a:

no niestety, nazjeżdżało się chamstwa z całej Polski do tej Warszawy to jest. Widać po blachach ile warszawiaków w tej warszawie, chociaż teraz to słoiki biorą auto w leasing to blachy mają często warszawskie.
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.

Taa, teraz to nagle każdy jest rodowitym warszawiakiem z dziada pradziada.
Zgłoś
kowammat 2019-06-20, 18:11
warszawka nie wie jak używać klaksonów.
Zgłoś
de_Sade 2019-06-20, 19:16 1
Z Warszawy to macie 4 sytuacje, reszta to głęboki wypiździel.
Zgłoś
RoboCat 2019-06-20, 20:13 4
Przeciez ogolnie wiadomo ze warszawa to najwieksza wioska w Polsce jak i nie w europie. od najgorszego zadupia az po wiejska...
Zgłoś
S................n 2019-06-20, 20:18 6
SirMajkel napisał/a:

Nie pierdol, krawaciarze* od wieków mają opinię chamów, skurwysynów za kierownicą i nikt ich kurwa nie lubi, nawet oni siebie nawzajem. Jezdżą jak sebixy beebkami.

*krawaciarz- kierowca z farszafki, cwaniaczek, zarozumialec , cham i nie ważne czy rodowity czy słoik- współdzielą cechy- jedni uczą się od drugich chujowej jazdy.
Zgłoś
~Velture 2019-06-20, 20:28 11
de_sade napisał/a:

Z Warszawy to macie 4 sytuacje, reszta to głęboki wypiździel.

Dobry troll albo debil nieznający topografii.

Co do filmu to jak zwykle "od sloikow, przez słoiki, dla słoików".

Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.
Dla mnie rozpoznanie słoika jest równie proste co rozpoznanie murzyna na czarno-białej fotce.

Od ponad 10 lat wynajmuję słoikom mieszkanie w warszawie i schemat jest zawsze ten sam.
M3 wynajmują we trójkę. Na siłę chcą udawać miastowych i wszyscy jak mówią to akcentują Ą i Ę na siłę jak skurwysyn. Aż mi się śmiać chce jak ich słucham.
Jebani z wypizdowów o których nikt nie słyszał przyjechali pracować w call-center itp. równie dobrych zawodach i jeszcze później zdziwieni jak przychodzi rachunek za wodę, że w mieście płaci się za ścieki i za podgrzanie wody bo u nich to jebany boiler i szambo było przecież a tutaj myśleli, że za wodę zapłacą 2.5zł za metr jak u siebie w pcimiu a potem płacz, że łolaboga jak tu drogo w mieście.

Teraz mi się lokatorzy wyprowadzają. Dali znać tydzień temu i mówią, że 1go lipca wyjeżdżają do szczecina bo tam dostali pracę i kurwa szok i niedowierzanie jak im mówię, że okres wypowiedzenia to 3 miesiące wg. umowy którą podpisali i mają mi płacić jeszcze przez 3 miesiące albo zabieram kaucję 3 miesięczną.
Zgłoś
de_Sade 2019-06-20, 20:53 1
~Velture napisał/a:

Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.

He he! Chyba Ty! Praga, Bemowo, Czy Ursynów dziadzie pradziadzie???
Zgłoś
~Velture 2019-06-20, 21:15 1
de_sade napisał/a:

He he! Chyba Ty! Praga, Bemowo, Czy Ursynów dziadzie pradziadzie???

czyli warszawa dla ciebie to tylko centrum?
Zgłoś
de_Sade 2019-06-20, 22:29
Nie! Skądże, to także Rakowiec, Ursus, Bemowo; pola kapusty, poligon wojskowy i lotnisko dla samolotów, a obok ostępy puszczy, czy rezerwat czapli.
Z innej beczki i odnośnie innego tematu- mam podrzucić fotki przednionapędowych BMW1
Zgłoś
DoubleBorger 2019-06-20, 22:42
Nic tak nie nauczy jeździć ludzi jak wysokość mandatów
Zgłoś
C................s 2019-06-20, 22:52
lilmuzynio napisał/a:

Kierowcy vw skod audi i porshe to osobny gatunek niedorabanych kretynow ktorych powinno sie utylizowac razem z pojazdem od razu na drodze.

Oświeć nas o jaśnie wszystkowiedzący, które auta jeżdżą dobrze? i którzy kierowcy jeżdżą super??
Zgłoś
ewela416 2019-06-20, 22:55 1
Velture napisał/a:

Dla mnie rozpoznanie słoika jest równie proste co rozpoznanie murzyna na czarno-białej fotce.
Od ponad 10 lat wynajmuję słoikom mieszkanie w warszawie i schemat jest zawsze ten sam.
M3 wynajmują we trójkę. Na siłę chcą udawać miastowych i wszyscy jak mówią to akcentują Ą i Ę na siłę jak skurwysyn. Aż mi się śmiać chce jak ich słucham.
Jebani z wypizdowów o których nikt nie słyszał przyjechali pracować w call-center itp. równie dobrych zawodach i jeszcze później zdziwieni jak przychodzi rachunek za wodę, że w mieście płaci się za ścieki i za podgrzanie wody bo u nich to jebany boiler i szambo było przecież a tutaj myśleli, że za wodę zapłacą 2.5zł za metr jak u siebie w pcimiu a potem płacz, że łolaboga jak tu drogo w mieście.
Teraz mi się lokatorzy wyprowadzają. Dali znać tydzień temu i mówią, że 1go lipca wyjeżdżają do szczecina bo tam dostali pracę i kurwa szok i niedowierzanie jak im mówię, że okres wypowiedzenia to 3 miesiące wg. umowy którą podpisali i mają mi płacić jeszcze przez 3 miesiące albo zabieram kaucję 3 miesięczną.

Ty od Pcimia sie odpierdol! Krawaciarzu je.. A na urlop i swieta kirwo na wieś jedziesz wykąpać sie cofziennie w darmowej wodzie. Hyhyhy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem