📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie zebym przepadał za niebieskimi czy im podobnymi służbami ale oni po prostu wykonują swoją robotę...
To jest ich praca ale trzeba pamiętać żeby być człowiekiem a nie bezmózgim yeti, no chyba że ktoś pracuje na pochwałę albo żeby wyjść na twardziela z pałką i z bronią, szkoda, że nie cwaniakują tak potem na osiedlu jak mundur w robocie zostawią
Rozumiem- jest koleś, który chyba prowadzi handel bez papierów, albo w niedozwolonym miejscu, prawdopodobnie najpierw mu powiedzieli, że ma się zwinąć, do niego to nie dotarło, więc zaczęła się interwencja - tyle rozumiem.
Ale dlaczego typ się wije, drze, szarpie, krzyczy "zostaw moją truskawkę! ", skoro prawdopodobnie na początku mu wytłumaczyli o co chodzi...
Rozumiem- jest koleś, który chyba prowadzi handel bez papierów, albo w niedozwolonym miejscu, prawdopodobnie najpierw mu powiedzieli, że ma się zwinąć, do niego to nie dotarło, więc zaczęła się interwencja - tyle rozumiem.
Ale dlaczego typ się wije, drze, szarpie, krzyczy "zostaw moją truskawkę! ", skoro prawdopodobnie na początku mu wytłumaczyli o co chodzi...
Proste... zrobić z siebie ofiarę
debilizm...
debilizm...
mau napisał/a:
moze to szołmen ?? hahaha
... ludzie... a czy to nie jest przypadkiem hala KDT?? która została zlikfidowana?? tam co takie strajki i rozróby były?? Widziałem z tamtąd też fajne filmy...
Chyba nigdy w Warszawie nie byłeś bo widać że jest to przed wejściem do Metro Centrum
za takie coś straż miejska powinna sprzątać ulice
Widze ze zaden sadysta sobie nie da ubrudzić rączek. Wystarczył mi jeden tydzień zbierania truskawek. Kurewska dziabdzianina, a tyle ile on tego miał.
Obsikałbym je jeszcze własnym moczem żeby żaden kutas tego nie tknął.... Kurwy jebane...
Rozumiem handel ciuchami itd. No ale sezonowe....
Obsikałbym je jeszcze własnym moczem żeby żaden kutas tego nie tknął.... Kurwy jebane...
Rozumiem handel ciuchami itd. No ale sezonowe....
popieprzeni naganiacze mieli okazję powiedzieć kilka słów straży miejskiej, która postąpiła słusznie.
Przejdźcie się pasażem przy metrze gdzie stoi gościu - handel obnośny, ulotkarze co 2 metry i pseudo-grajki typu człowiek-krzesło
raz, że można zwariować, a dwa, to nie ma jak przejść.
Wpierdol i do lochu. Wyjście z metra to nie miejsce na handel
Przejdźcie się pasażem przy metrze gdzie stoi gościu - handel obnośny, ulotkarze co 2 metry i pseudo-grajki typu człowiek-krzesło
raz, że można zwariować, a dwa, to nie ma jak przejść.
Wpierdol i do lochu. Wyjście z metra to nie miejsce na handel
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów