Dwóch gliniarzy i jeden strażak ranni.Arlington Heights, Illinois.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:50
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Dwóch gliniarzy i jeden strażak ranni.Arlington Heights, Illinois.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebło jak po imprezowym, ostrym kebsie
@wojtas09999: Specjalistą nie jestem, ale obstawiam instalację CNG w pojeździe.
wojtas09999 napisał/a:
Jakiś specjalista się wypowie co w śmiechach mogło to spowodować ?
nie wiem, ale fajnie jebło
wojtas09999 napisał/a:
Tesla
FulTun napisał/a:
Czekajcie jestem ekspertem. To jebnoł podpizdnik długo kiszony. Model upalający gumki w kroku.
Ale jesteś smiechowy! Powinieneś mieć nick: FullFun!👍🏻☺️
[ Dodano: 2024-12-11, 18:52 ]
*śmiechowy, śmieszny
wojtas09999 napisał/a:
napiszę ci słowa Panów Śmieciarzy na widok butli gazowej 50L w kontenerze na zmieszane (debil sąsiad wyrzucił)... "Co z skurwysyn, nową śmieciarkę w pizdu za 2 mln zł by wyjebało" ... koniec cytatu
wojtas09999 napisał/a:
Jakaś butla ale zakładałbym że coś w stylu 50L butla po CO2 która miała jakieś ciśnienie w środku, razem z nią jebła hydraulika śmieciarki to też huk poszedł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów