18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Wyjebane miała
Pantilion • 2018-10-13, 20:21
Przez telefon rozmawiała i w dupie wszystko miała...

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
traf 2018-10-13, 20:42
ładny lot koszący
Zgłoś
TB303 2018-10-13, 20:46
No i sama została... "wyjebana".
Zgłoś
T................h 2018-10-13, 21:23 52
Nic jej nie będzie bo Volvo to bezpieczny samochód
Zgłoś
Tranquillum 2018-10-13, 21:28 11
To nie tak, że w dupie wszystko miała.. Ona po prostu nie rozróżnia kolorów, kształtów.. Nic już nie rozróżnia..
Zgłoś
InnyName 2018-10-13, 21:49 9
Kurwa, ale trzeba być pizdą, żeby nie dostrzec jej przez 5 sekund, czaje, ze wlazła na czerwonym, ale kurwa... nie było ruchu aż takiego, żeby jej nie było widać, nie było ciężarówki, ani autobusu... kierowca pewnie nie lepszy, pewnie w telefonie siedział. Jest przejście dla pieszych to nie ważne czy masz żółte, zielone, czerwone czy różowe, prawo ruchu drogowego nakazuje zachować szczególną ostrożność. Obstawiam, że w Polsce kierowca MÓGŁBY dostać mandat bo już słyszałem o takich przypadkach. To nie jest wbiegniecie na pasy w ciągu 1sekundy tylko ona stała na tych pasach 5 sekund...

Żartuje, fajnie ją jebnęło

Ale by było gdyby zajebała łbem w krawężnik, jak motocykliści

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
mygyry 2018-10-13, 21:58
Będzie miało sporo czasu na zastanowienie się nad własną głupotą
Zgłoś
Adra 2018-10-13, 23:01
Miej wyjebane a będzie ci zajebane
Zgłoś
Nattttsjel 2018-10-13, 23:18 12
No kurwa nie rozumiem czego ona się spodziewała...
Zgłoś
O................n 2018-10-13, 23:19
Będzie żyć - nie wypuściła telefonu z ręki.
Zgłoś
support3 2018-10-13, 23:37
No i fajnie, jedna debilka mniej na tym świecie.
Zgłoś
aeiouy 2018-10-14, 1:34 1
Ty, halyyyna słuchaj! Teraz idę, ale się zatrzymałam, stoję i widzę, że samochód jedzie to zrobię mały "czelendż" i zobaczę czy będę szybsza! FAAAK, NOT TUDEJ...! -.-
Zgłoś
k................8 2018-10-14, 8:50
na czerwonym przechodzi, rozmawia przez telefon gada, zatrzymuje się na środku.. gościu zamiast wysiadac powinien ją jeszcze raz przejechać, cofnąć, i dla zasady jeszcze raz popiescic kołami
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2018-10-14, 8:56
Lewak vs życie
Zgłoś
martinkane 2018-10-14, 9:14
I prawidłowo .Najlepiej byłoby jak kierowca tez by rozmawiał przez telefon.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów