📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic jej nie będzie bo Volvo to bezpieczny samochód
To nie tak, że w dupie wszystko miała.. Ona po prostu nie rozróżnia kolorów, kształtów.. Nic już nie rozróżnia..
Kurwa, ale trzeba być pizdą, żeby nie dostrzec jej przez 5 sekund, czaje, ze wlazła na czerwonym, ale kurwa... nie było ruchu aż takiego, żeby jej nie było widać, nie było ciężarówki, ani autobusu... kierowca pewnie nie lepszy, pewnie w telefonie siedział. Jest przejście dla pieszych to nie ważne czy masz żółte, zielone, czerwone czy różowe, prawo ruchu drogowego nakazuje zachować szczególną ostrożność. Obstawiam, że w Polsce kierowca MÓGŁBY dostać mandat bo już słyszałem o takich przypadkach. To nie jest wbiegniecie na pasy w ciągu 1sekundy tylko ona stała na tych pasach 5 sekund...
Żartuje, fajnie ją jebnęło
Ale by było gdyby zajebała łbem w krawężnik, jak motocykliści
Żartuje, fajnie ją jebnęło
Ale by było gdyby zajebała łbem w krawężnik, jak motocykliści
No kurwa nie rozumiem czego ona się spodziewała...
Będzie żyć - nie wypuściła telefonu z ręki.
Ty, halyyyna słuchaj! Teraz idę, ale się zatrzymałam, stoję i widzę, że samochód jedzie to zrobię mały "czelendż" i zobaczę czy będę szybsza! FAAAK, NOT TUDEJ...! -.-
na czerwonym przechodzi, rozmawia przez telefon gada, zatrzymuje się na środku.. gościu zamiast wysiadac powinien ją jeszcze raz przejechać, cofnąć, i dla zasady jeszcze raz popiescic kołami
Lewak vs życie
I prawidłowo .Najlepiej byłoby jak kierowca tez by rozmawiał przez telefon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów